Aksesuar gücü

Aksesuarlar kıyafetleri süsleyen, onların eksiklerini tamamlayan veya kullanışlı hale getiren yegane parçalar. Yeni sezonun aksesuar dosyası da oldukça kabarık.

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Aksesuar gücü

BİRKAÇ SEZONDUR MİNİMALİZM RÜZGARINA TESLİM OLAN podyumu artık yüksek sesle konuşmaktan hiç çekinmiyor çünkü bu sezon büyük, cesur ve gösterişli stiller hakimiyetini güçlü bir şekilde sürdüreceğe benziyor. Bunların içerisinde en trend haline gelenler ise göz alıcı korse kemerler, büyük doğal taşlı kolyeler, gösterişli taşlarıyla süslenmiş boyun tasmaları, sandalet ve çorap kombini ve romantik şeffaf eldivenler. Nasıl kullanmak gerektiğini merak ediyorsanız; buyurun!

Aksesuar gücü - Resim : 1

GÖSTERİŞLİ TASMALAR
90’lı yılların favori takısı olan ‘choker’ kolyeler, yeniden popüler. Yeni formları ise daha çarpıcı ve daha gösterişli. Sadece üstlerindeki taşlar, boncuklar veya büyüklük açısından değil; farklı modeller, formlar söz konusu. Özellikle barok romantizminden ve gotik karanlığından esinlenmiş modelleri görmek mümkün.

Aksesuar gücü - Resim : 2

KORSE KEMERLER
Bu yaz, doğru kartları oynayarak en muhteşem versiyonunuzla görünmek isteyeceğinizden hiç şüphem yok. En iyi bel zayıflama tekniği olarak kullanılan korse kemerler, vücudu mükemmel bir şekilde ortaya çıkararak bu amaca hizmet ediyor. Bu yüzden korse kemerleri sezon boyunca hem elbiselerin hem bluzların hem de tulumların üzerinde sıkça göreceğiz. En tercih edilen tasarımlar arasında zımba detaylı olanları, geometrik desenli deri korseleri ve parlak renkli, deri ve arkadan bağcıklı modelleri görmek mümkün.

Aksesuar gücü - Resim : 3

DOĞAL TAŞLI KOLYELER
Yaz için özellikle kolyeler açısından bir stil mottonuz mutlaka olmalı, değil mi? Son noktayı koyabileceğiniz, en sadık stil dostunuz olabilecek bir kolye şart. Bu sezon özellikle doğal taşlı kolyeler ön planda. Antik çağlardan beri kadınlar doğal taşların önemli, çekici ve son derece büyülü enerjilere sahip olduklarına hep inanırlardı. Günümüzde bu taşların etkisi tekrar çoğalarak farklı tasarımlarda büyük bir akıma doğru sizinle beraber yönelmeye hazır!

Aksesuar gücü - Resim : 4

SANDALET VE ÇORAP İKİLİSİ
Sandalet ile ince çorapları eşleştirmek kimin aklına gelirdi, değil mi? Yaratıcı düşünceye sahip modacıların yeni bakış açısı işte. Bu değişiklikler sayesinde sıradanlıktan hemen uzaklaşabilirsiniz. Bu sıra dışı akım başlangıçta şaşırtıcı gelebilir ama uygulayınca, marjinallik isteyen kişileri hemen etkisi altına alma gücüne sahip. Hareketli ve eğlenceli bahar-yaz sokakları için mutlaka bu trendi denemelisiniz.

Aksesuar gücü - Resim : 5

ŞEFFAF ELDİVENLER
Bildiğiniz gibi şeffaflık sıcak havalarla en uyumlu detay. Kışın daha koyu renk eldivenler takarken yazın bu özel aksesuar renkleniyor ve şeffaflaşıp romantik bir görünüme odaklanıyor. Mesela yaz akşamı partilerine, özel sokak festivallerine veya mezuniyet, düğün gibi organizasyonlara ayrı bir şıklık katabilir. Canlı renklerin kullanılmasında  mevsimin etkisi çok büyük elbette. Ayrıca tasarımlarda tercih olanakları arttırılarak kişiye özel uygunluk ile beraber ellerinizin şıklığı fazlasıyla sağlanmış olacak.

Aksesuar gücü - Resim : 6

MASKULEN GÖMLEKLER
Boyfriend trendi bir ara moda dünyasını alıp götürmüştü ve etrafımda olan her kadın mutlaka erkeksi bir parçaya sahip olmuştu. Sözüm işte yine sizlere; özellikle erkeklerin tercih ettiği maskulen ofis gömlekleri kadın moda dünyasına atraksiyonlu bir şekilde giriş yapıyor. Bu stil bir kadının gücünü, sakinliğini, kararlılığını ve kırılganlığını temsil ediyor, tıpkı bir erkeğin iç dünyası gibi… Mutlaka ince veya kalın çizgili, duble manşetli bir maskulen gömlek edinmelisiniz.
Aksesuar gücü - Resim : 7
İLKBAHARIN gelmesiyle sezonun en hit trendi haline gelen floral desen, kıyafetlerin yanı sıra özellikle kadınların arzu nesnesi olan aksesuarlarda da dikkat çekmeye devam ediyor. Deri üzerine özel baskı teknikleriyle işlenmiş olan bu çarpıcı Gucci el çantasını, özellikle bahar romantizminizi ve sofistike gustonuzu ortaya çıkarsın diye sizin için seçtim. Lakin kombin yaparken mümkün olduğu kadar desensiz, yalın, sakin ve düz parçaları tercih edin ki bu eşsiz çantanız dikkat çeksin. Bu bahar sokaklar çiçekler ile dopdolu olacak!
Aksesuar gücü - Resim : 8
ROMANTİK kadınların en sevdiği Avusturya markası olan Freywille’in ustaları 1951’den bu yana yarattıkları mine işlemeli parçalarla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Çiçek desenli Floral Symphony koleksiyonundan efsane sanatçı Gustav Klimt’in The Kiss tablosunun yumuşak renklerini yansıtan bileklikler ile marka, sımsıcak kucaklaşmalara eşlik eden armağanlar sunmaya devam ediyor. Hem altın hem de altın kaplama versiyonlarına sahip bu bileklik, bileğinizde zamansız bir sanat eseri gibi duracak.
Aksesuar gücü - Resim : 9
OXYDO gözlük markası yepyeni enerjiler katarak parlattığı İtalyan işçiliği ve sanatsal ilhamlar barındıran tasarım anlayışı ile geleceğin vizyonunu şekillendirmeye devam ediyor. Geleceğin tasarımlarını günlük yaşantımıza sokan marka, bu yılın öne çıkan dizaynları arasında akıllara epeyce kazınıyor. İnce metal çerçeveyi saran geometrik üç boyutlu yapı, çarpıcı renk uygulamaları ile ultra yenilikçi bir yaklaşımı pop görünümü ile artistik bir şekilde sunuyor. Sizin için yuvarlak, kırmızı renkte ve son derece sanatsal olan bu modeli seçmeye karar verdim.

Aksesuar gücü - Resim : 10

VAKKO imzalı 2017 İlkbahar/Yaz Couture koleksiyonundaki Hamel markası, şehirli kadınları romantik ve büyüleyici bir yolculuğa davet etmekten hiç çekinmiyor ve haklı da! Genç ve rafine bir tavrın hakim olduğu muhteşem koleksiyona özellikle vücudu saran, son derece modern, sofistike ve seksi silüetler hakim. Yılın trendi haline gelen ve en göze çarpan ten rengi tonu, bu sezon özel davetlerde de hakimiyetini sürdürecek.

Aksesuar gücü - Resim : 11

MACHKA kadınının kusursuz zarafetini temsil eden abiye ve kokteyl elbiseler, ışıltılı detaylarıyla öne çıkarken yaz davetleri, düğün ve mezuniyet baloları için de iddialı bir şıklık sunuyor. Özellikle seçkin yaz davetleri için başarılı bir alternatif olan belden kemerli, puantiye desenli ipek şifon ve krep elbiseler, koleksiyonun genç ve modern tavrını destekliyor. Mezuniyet partilerine farklı bir alternatif sunan canlı yaz renkleri, geometrik desenler ve markanın narin dünyası, sizin için ideal bir seçim olabilir.