Bavula girmeye hak kazananlar

Yazın tatile çıkmak şahanedir ama bunun bir de bavul hazırlama kısmı vardır ki, epey bir incelik ister. Özellikle deniz tatiline çıkmadan önce size önerim bavulunuza, mevsimin hem trendi hem de pratik şekilde kombinlenebilecek doğru parçalarını eklemeniz olacak.

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Bavula girmeye hak kazananlar

YAZIN TATİLE ÇIKMAK ŞAHANEDİR AMA BUNUN BİR DE BAVUL HAZIRLAMA KISMI VARDIR Kİ, EPEY BİR İNCELİK İSTER. Özellikle deniz tatiline çıkmadan önce size önerim bavulunuza, mevsimin hem trendi hem de pratik şekilde kombinlenebilecek doğru parçalarını eklemeniz olacak.

Bu yaz plajlar feminen, etnik-bohem ve marin etkisinde. Genel olarak pastel ve neon renkler, el yapımı kroşeler ve dantellerden oluşan romantik detaylar, hem feminen hem de mistik ruhu gözler önüne seriyor. Bu feminen ruhun yansımasını deniz kenarında olduğu gibi günlük kullanımda da görüyoruz. Transparan ve şifon elbiseler ve pareolar bu akımın baş tacı, ayrıca uzun keten gömlekleri mayo üzerine rahatça giyebilirsiniz.

Püskül ve fırfırlı modeller ise etnik-bohem rüzgarını şiddetli bir şekilde hissettiriyor. Özellikle yaz boyu devam eden festival ve partilerde kullanabileceğiniz bu modeller, size şık olduğu kadar doğal bir görünüm kazandırabilir. Etnik desenler ve etnik renklerin uyumu ile yaratacağınız bohem şıklık rüzgarı hem plajda hem de beach partilerde sizi son derece stil sahibi kılacak. Bir de egzotik baskılı veya etnik desenli pareo ve midi elbiseler var ki, bence mutlaka edinin. Deniz, kumsal, güneş derken içimize heyecan katan marin ruhu ise bu sezon hem cesur hem de baştan çıkarıcı parçalarla karşımıza çıkıyor. Lacivert hakimiyeti geleneksel desenler ile birleşimi akıllarda oluşan yaz profilini güzel bir şekilde yansıtıyor. Mesela denize giderken veya dönerken kullanabileceğiniz yırtmaçlı penye elbiseleri, püsküllü veya düz pareo elbiseleri ve tabii ki mutlaka marin ruhu destekleyecek büyük hasır şapka ve çantaları da bavula atmayı unutmayın.

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 1

HACİMLİ KOLLAR
Ne varsa geçmişte var değil mi? Özellikle 80’lerin modası bu yaz oldukça hakim; özellikle bazı detaylarda. Şimdiye kadar podyumlarda rastladığımız kol detaylarını farklı şekillerde fazlaca gördük, ama hala bir üst rakip olduğunu beyan etmek ve bir stil yaratmak için kombinlerinize vatka detayı eklemelisiniz. 2017 yaz modasında yüksek hacimli kollu eğik çizgi, dantela, fırfırlar, tek omuzlar, hacimli omuzlar ve aplikler listeye girmeyi başardı. Bunun için yaz geçmeden mutlaka vatkalı veya hacimli kollu bluzlar, bomber ceketler ve elbiseler edininiz. Kombin yaparken alt tarafınız oldukça sade kalsın ki proporsiyon olarak dengeli bir görünüme sahip olun.

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 2

TOP TREND
Muhteşem yaz koleksiyonuyla yaza giriş yapan Home Store, plaja özel ürün çeşitlerinin yer aldığı sıcak yaz koleksiyonu ile tatil bavullarının vazgeçilmez parçalarını takipçileriyle buluşturuyor. Harika bir tatil geçirmek isteyen kadınlar için özelikle bu sene de trend haline gelen, işlemeli, omuzdan asmalı hasır midi çantalara göz atmayı unutmayın. Kombin yaparken deri sandalet veya espadriller gibi rahat ve pratik parçalar ile eşleştirmeyi de ihmal etmeyin.

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 3

Yaz denince ilk akla gelen ayakkabı formları elbette en rahat ve en stil olanlar değil mi? Bu sene ayakkabı dünyasında 60’lı yılların retro çizgilerine rastlamaya devam ediyoruz. Sizin için Christian Louboutin’den yüksek ama oldukça rahat ve dolgun mantar topuklu, önü tamamen açık ve bilekte zarif bir şekilde biten bu ayakkabı modelini önermek isterim. Deniz kenarında, havuz başında, plaj veya festival partilerinde kendinizi rahat ve ergonomik hissedin.

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 4

Tamamen metalden yapılmış olan Karl Lagerfeld güneş gözlükleri büyüleyici kedi gözü tasarımına sahip. Model, camın yanlarından uzayan çekici kedi kulakları süslenmesiyle orijinal bir pop-up efekti ortaya koyuyor. Motif, modacı Karl Lagerfeld’in ilham kaynağı olan ünlü kedi Choupette’i çağrıştırıyor. Hafif ve narin tasarım, oldukça göz alıcı bir ifade sağlayan aynalı camlar ile parlıyor. Özelikle soft pembe tonu en favori renklerinden.

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 5

Bilgi Üniversitesi’nde İletişim Tasarımı Bölümü’nde okuyan öğrenci Ege Tütüncü, dünyaya açılan bir tişört koleksiyonu ortaya çıkardı. Bu koleksiyon genel olarak basic fakat enteresan mesajlı ve modern mottolu tişörtlerden oluşuyor. Genç girişimci bununla yetinmeyip bir de üzerine Amerikalı model Meredith Mickelson ile anlaşarak kendisini marka yüzü yaptı. Bu iş birliği sayesinde ortaya pek havalı dudak baskılı tişörtler çıktı. Kampanya görselleri ünlü fotoğrafçı Jared Thomas Kocka tarafından Los Angeles’ta çekildi. Meredith dışında Tutunj adlı bu tişörtleri Şeyma Subaşı, Aslışah Alkoçlar ve Demet Şener de tercih etmeye başladı bile. Siz de bu tişörtlere ulaşmak isterseniz tutunj.com’dan hemen sipariş edebilirsiniz!

Bavula girmeye hak kazananlar - Resim : 6

Dünyaca ünlü İngiliz model Jourdan Dunn, kadınların çok tercih ettiği ve her sezonda asla vazgeçemediği Michael Kors’un sokak modasını yansıttığı The Walk kampanyasının yüzlerinden biri oldu. Bu özel yaz kampanyasından seçtiği çanta ise markanın hazır giyim ve aksesuar koleksiyonlarının bu yaz ana rengini oluşturan sarı renkli, orta boyda ve oldukça stil olan Mercer Dome Satchel modeli oldu. Jourdan, eğlenceli kişiliğini kişiselleştirme seçeneği olan çantayı dore detaylarla ve fular ile süsleyerek yansıttı.