Kışın 'en sıcak'ları

Uzun ve gri kış mevsimi devam ederken, pek çok güzel parça kış gardıropları için mağaza raflarında yerini aldı. Sezonun en sıcak ve en hit parçalarını sizin için bir araya getirmek istedim. İyi alışverişler!

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Kışın 'en sıcak'ları

YÜNLÜ ELBİSELER

Geçen sene kısa ve volanlı yün elbiseler revaçtayken bu kış tam tersine uzun ve bol kesimli modeller karşımıza çıkıyor. Yıkanmış, kalın ve ince yünlü kumaşlar en çok kullanılanlar. En moda renkler ise, klasik ve sakin biriyseniz toprak ve gri tonları, enerjik ve trendi iseniz asker yeşili, bordo ve hardal sarısı.

KALIN ÖRGÜLÜ KAZAKLAR

Eskiden özelikle anneannelerin yaz bitiminde örmeye başladığı kalın örgü trikolar, hazır moda giyimine tekrar giriş yapıyorlar. Artık anneannenizi yormanıza gerek yok, birçok marka bu sezon çeşitli renklerde, desenlerde ve yüksek kalitede yünlü kazak, triko ve hırkayı sizin için üretiyor. Bu kış çok sıcak geçecek!

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 1

KAŞMİR PALTOLAR

Her kadının kış gardırobunu oluşturan en önemli parçalardan biri. Hem hafta içinde hem hafta sonunda jean ve rahat yünlü pantolon, boğazlı kazak, kalın gömlek ve sağlam botlar ile kombinleyerek rahat ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. En moda renkler ise tabii ki başta siyah, açık ve koyu gri, asker yeşili ve lacivert.

KALIN BOTLAR

Stilinizin en önemli tamamlayıcısı ayakkabılar. Haliyle bot konusu önemli. Bu kış sokaklarda klasikspor ve özelikle süet deri malzemelerden yapılmış, su ve soğuğu geçirmeyen farklı çeşitlerde pek çok bot ile karşılaşmak mümkün. En moda renkleri ise toprak tonları, lacivert, gri ve siyah.

ÖRGÜ BERELER

Kış denince tabii ki akla hemen kalın örgülü veya ince yünlü bereler geliyor. Bere artık her stile ve her moda akımına o kadar uymaya başladı ki, diğer şapka alternatiflerini şu sıralar gölgede bırakıyor. Renklere gelince, her renk mevcut; yeter ki kombinlerken ya ton sür ton ya da tamamen zıt renkleri tercih edin.

TREND ALARMI

DEV KAZAKLAR

İlk bakışta büyük boy kazaklar hakkında söylenecek bir şey bulamıyor olabilirsiniz ama biraz uğraştığınızda, soğuk bir kış gününde yerini hiçbir şeyin tutmayacağını anlıyorsunuz. Uzun kollu, abartılı hacimlerini, hantallığının ve sıcaklığının verdiği konforu göz önünde tutarak büyük ve geniş kazaklardan mutlaka edinmeniz gerek. Günlük kombinlerde mutlaka üzerine oversize bir kaban, altına bol hacimli, kabarık yün bir etek ile, western stilini yakalamak içinse az yıkanmış jean ve bir çizme ile tamamlayabilirsiniz.

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 2

DÜNYA YILDIZLARININ favorisi, ikonik modelleriyle cool akımın öncüsü RetroSuperFuture güneş gözlükleri, kış sezonunda alternatif modelleriyle görücüye çıktı. Dünyanın en kaliteli lens markası Zeiss’in kullanıldığı Super gözlüklerinin Wire Zero modellerinde metal çerçeveler kullanılmış ve sarı renk en stil ton olarak seçilmiş. Bununla beraber düz camların hafifliği, günlük hayatta veya kış sporları yaparken stil sahibi kadınlara seçkin bir deneyim sunuyor.

MODERN ŞEHİRLİ kadının çanta markası Vovi, yeni sezonda derinin kusursuz dokunuşunu yüksek kaliteli kumaşlarla buluşturuyor. Koleksiyonda, özel kumaş ve nakışla harmanlanan, kadifenin yumuşacık dokusunun el işlemeciliğiyle birleştiği tasarımlar büyük beğeni topluyor. Deri örgü detaylarının öne çıktığı ve özel baskı teknikleriyle boyutlandırılan modeller, detaylarda özgünleşmeyi tercih edenleri bekliyor. Özellikle deri sırt çantaları farklı renk ve kombinasyonlarla yeni sezona rafine bir stil katmaya hazır.

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 3

MUHTEŞEM BİR İNCELİKLE tasarlanmış Calvin Klein Light saat modeli, hafifliği ve narinliği ile ön plana çıkıyor. Bileğinize taktığınız anda sanki o efsanevi tanrıçaların uçuşan, zarif kıyafetlerini tamamlayan aksesuarlarından birini takmış gibi hissedeceksiniz. Saatin incecik ve yumuşak kavisli çizgileri, mütevazı ama bir o kadar da çekici bir görünüme sahip. 3 bar seviyesine kadar su geçirmez özelliği taşıyan bu özel saat İsviçre kalitesi ile yıllar boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model.

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 4

Modahaber

GEÇMİŞTEN BUGÜNE moda dünyasının vazgeçilmez ikonik ismi, stili ile her zaman ve her yerde fark yaratan Iris Apfel, stil aksesuar markası Aigner’ın ruhunu yansıtan en ideal isim olarak öne çıkıyor. Değişen ve gelişen dünya ile beraber kendini yenilemeye de özen gösteren ama bununla beraber asla özgün stilini, ruhunu, tarzının ve kişiliğinin DNA’sını bozmayan Iris’in duruşu yarım asırlık Aigner’ın hikayesini çok güzel yansıtmıyor mu? 

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 5

TARİHİNDE İLK KEZ Paris’te gerçekleşen Victoria’s Secret Fashion Show hepimizi yine hayran bıraktı. Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel ve Bright Night Angel isimli altı ayrı segmentin bulunduğu defilede melekler nefes kesti. Birçok ünlü melek arasından yine güzelliği ve zarafeti ile en çok göze çarpan şüphesiz Adriana Lima oldu!

Kışın 'en sıcak'ları - Resim : 6