Plaj stilinin as oyuncusu

Halihazırda tatil planları yapılıyor... Ve tabii ki artık deniz ve havuz sezonu açıldı. Peki ya mayo-bikini mevzusu? Demode bir seçim olmasa iyi olur!

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Plaj stilinin as oyuncusu

TREND ALARMI
Mayo ve bikiniler, bu yaz sadece plajlara özgü değil, günlük kıyafetler ile iç içe geçmeye başladı bile! Haberiniz yok ise derhal gardırobunuzu açıp size örneklendirdiğim parçaları karıştırın ve çığ gibi büyüyen bu yeni trende siz de ayak uydurun! Mesela yüksek belli ve geniş kalıplı keten pantolonlar ile veya transparan bir etek, şifon bir bluz içine veya elbise üzerine giyebilirsiniz. Özellikle desenli seçimler yapmaktan çekinmeyin.

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 1

60’LI RETROLAR
En çok rastladığımız modellerden biri de yüksek belli tasarımlar. Bu 60’lı yıllara ait, son derece yalın retro stil, özellikle sorunlu bölgeleri toparlamak için de harika bir yol. Üstelik yüksek bel iki parçalı modeller, mükemmel kum saati vücut şeklini ortaya çıkarmak için ideal seçim.

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 2

DOĞAL DESENLER
Desenler olmadan yaz mevsimi asla düşünülemez! Bu yaz büyük ve küçük çiçekler, leopar, çıta gibi egzotik desenler ve baskılar önemli bir trend haline geliyor. Birbirinden renkli, son derece yaratıcı ve baskıların yüksek kalitesi sayesinde adeta canlanan doğanın etkisiyle tüm plaj ve havuzlar çiçek ve hayvan dünyasıyla kaplanacak!

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 3

SADE TONLAR
Makyajdan gardıroplara hızlı bir geçiş yapan nude ve doğal tonlar, bu yaz karşımıza mayo ve bikini formunda çıkmaya devam ediyor. Eskiden daha neon ve canlı tonlarda gördüğümüz yeşiller, sarılar artık daha sade, ılımlı, yumuşak ve pastel. Özellikle ten rengi kıyafetlerden hoşlanıyorsanız, ten rengi bir mayo veya bikini bavulunuzda mutlaka yerini almalı!

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 4

GÜÇLÜ OMUZLAR

Mayo ve bikinilerde asimetrik kesimler özellikle bu sene büyük ilgi görmeye başladı ve trend haline geldi bile! Bu yüzden saç, elbiseler, aksesuarlar derken tek omuzlu asimetrik mayo-bikini ürünleri de nihayet yerini buldu. Genellikle açık tonları ve renklileri bolca göreceğiz.

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 5

CÜRETKAR FORMLAR

Giyerken keyif alacağınız mayo ve bikini modellerinden… Elbise gibi görünen ama farklı kesikler veya pencereler sayesinde hem modern, hem seksi hem de çok stil bir havaya bürünen modellerle havanızı değiştirin. Mümkün olduğu kadar renkli ve çok desenli modellere göz atmalısınız.
Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 6

Toptrend

Ulaşılabilir modayı son trendlerle birleştiren, renk ve model seçenekleriyle sahil ve sokak modasının vazgeçilmezi olan Le Specs güneş gözlükleri, yeni sezonda geometrik şekilli çerçeveleri ve birbirinden farklı renkli, özel aynalı camları ile gözlük modasına yeniden şekil vermeye devam ediyor. Tatile çıkmadan önce ve özellikle sahil kenarında giyeceğiniz kombininizi bavula atmadan önce mutlaka bu markanın havalı gözlüklerine göz atmalısınız!

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 7

Bu sezon da şehirli, rahat ve havalı kadınlardan yola çıkan Cihan Nacar mayo markası, maskulen fakat özgür kadınların çizgisini koleksiyonunda bir hayli barındırıyor. Bu özel yaz koleksiyonda cut-out kesimlerin ve sıra dışı kalıpların, neon renkler, geometrik desenler ve üç boyutlu detaylarla bir araya geldiği açıkça görülüyor. Gücünü özgüveninden alan, hayata karşı net duruşu ile ayaklarının üzerinde duran, dinamik adımları ile hayatın her aşamasına yetişebilen, cesur ve güçlü bir kadınsanız, sizi yansıtan bu modellerden birini seçmelisiniz.

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 8

Rengarenk, neşeli ve feminen…Yaz mevsiminin içimizi ısıtan enerjisi, çiçeklerin canlandıran tazeliği ile Hogan plaj çanta koleksiyonunda mükemmel bir şekilde birleşiyor. Hem sahilde hem de sokakta giyeceğiniz yazlık kombinleriniz için, modası asla geçmeyen çiçek desenli bir çanta seçmek istemez misiniz? Üstelik yaz sezonu boyunca devam eden festivaller, sahil partileri, özel davetler ve yat gezileri gibi etkinliklerde bu şahane çanta ile huzurla boy gösterebilirsiniz!

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 9

CALZEDONLA
 bu yaz plaj kıyafetleri için Antonia (Toni) Garrn, Ophelie Guillermand, Blanca Padilla ve Georgia Fowler gibi ünlü top modeller ile muhteşem bir kampanyaya imza atıyor! Aralarında muhteşem bir kimya olan kızlar tek bir bakışla bile anlaşabiliyorlar ve kendilerini fazla ciddiye almadıkları için çok eğleniyorlar. Onlar için yaz, eğlence ve rahatlamak anlamına geliyor ve bu ayrılmaz arkadaşlar ‘girlgang’ konseptini bize tekrar hatırlatıyor. Üstelik seçtiğiniz mayoları kendi zevkinize göre özelleştirme imkanı veriyor; ister isminizi, ister lakabınızı ya da daha da eğlenceli bir şey seçip ekibinizin ismini mayonuzun üstüne yazdırabiliyorsunuz. İyi tatiller!

Plaj stilinin as oyuncusu - Resim : 10

TASARIMLARINDA sade olduğu kadar sofistike tonlar barındıran, dans eder gibi zarafet içinde hareket rahatlığı sunmayı hedefleyen mayo markası 5thPosition, bu yaz dördüncü koleksiyonunu çıkardı. Markanın tasarımlarındaki en önemli ayrıntı; yalınlık, silüeti vurgulayan ince detaylar, rahat hissetmek ve güncel trendlere ışık tutmak. Üstelik bu yeni koleksiyonda, artık klasikleşen parçalarla birlikte yeni renkler ve farklı kesimler de bolca dikkat çekiyor. Bu yaz plajlarda artık sizi kimse tutamaz!