Sezona renkli başlangıç

2017 İlkbahar/Yaz sezonunda en öne çıkan ve hemen hemen tüm koleksiyonlara giren renklerin sofistike yönlerini, tonlarını ve kombinlerini öğrenmekle işe başlıyoruz.

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Sezona renkli başlangıç

Sezona renkli başlangıç - Resim : 1

CEVİZ KAHVESİ
Zengin kahverenginin, daha pastel ve açık olan bu tonu şehirli ve sofistike kadınların rahat şıklığını temsil ediyor. Bahar aylarında parklarda gördüğünüz yaş ağaç dallarının kırılgan tonu o. En çok bej, kahverengi, yeşil ve siyah ile uyum sağlıyor. Ceviz kahvesi renginde keten bir ceket mutlaka edinin.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 2

OKYANUS MAVİSİ
Doğallığın rengi mavi, bu sezon özellikle yaz aylarındaki serin, berrak ve canlı okyanusların tonlarından epeyce ilham alıyor. En çok beyaz, kırmızı ve koyu mavi tonlarla uyum sağlıyor. Okyanus mavisi renginde şifon veya ipek bir elbise mutlaka edinin.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 3

FİLİZ YEŞİLİ
Sezonun en çok kullanılan ve en göze çarpan rengi çünkü yeşil tonların en pasteli ve en canlısı kendisi. Bahar aylarında ilk çıkan filizlerin hassas, canlı ve adeta yeni doğan hayatı sembolize eden rengi o. En çok beyaz, sarı, açık mavi ve açık gri tonlarla kombinleniyor. Filiz yeşili renginde oversize bir bluz mutlaka edinin.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 4

KIRMIZI PORTAKAL ORANJI
Özellikle kış bitiminde baharın ilk günlerinde güneş battıktan sonra gökyüzünde kalan sıcaklığın tonu o. Kırmızı renk paletinde oranja çalan en yakın ton. En çok pembe, kırmızı ve lacivert ile kombinleniyor. Kırmızı portakal oranjı renginde 70’ler stilinde bol bir pantolon mutlaka edinin.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 5

ASLAN DİŞİ ÇİÇEĞİ SARISI
Hemen hemen her sene favoriler arasına taşınan bu renk, bahar ve yaz aylarında sokaklarda epey görülecek. Bahar aylarında erken açan aslan dişi çiçeğinin güneş ile birleştiği anın rengi o. En çok siyah, zeytin yeşili, bej ve kahve tonlarla kombinlenince güzelleşiyor. Aslan dişi çiçeği sarısı renginde ince triko bir elbise mutlaka edinin.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 6
BAHARIN GELİŞİYLE DOĞANIN BÜYÜLEYİCİ esintisi modaseverleri cezbetmeye hazırlanırken, 2017 yılında marin konsepti ve renkleri bu sezon da saat dünyasını etkisi altına alıyor. Lacivert, beyaz ve pembe altın tonların harmanlandığı Gc kadın saatlerinde silikon kayışlı modeller yer alıyor. Kronograf özelliği ve Roma rakamları sayesinde fonksiyonel şıklığı bir arada bulabileceğiniz bu saatler, günün her saatinde stilinizle mükemmel uyumu yakalayacak fırsatlar sunuyor.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 7FENDİ YENİ BAHAR KOLEKSİYONUNDA, modaya yön veren cesur tasarım anlayışını kusursuz şekilde gözler önüne seriyor. Bu sezon özellikle geometrik şekiller, canlı renkler ve gökkuşağından esinlenilerek ortaya konan gözlük modelleri, bizleri markanın benzersiz, enerjik ve sofistike dünyasına götürüyor. Bu dünyanın bir parçası olmak istiyorsanız mutlaka bu gözlüklere göz atmalısınız!

Sezona renkli başlangıç - Resim : 8
ESKİDEN SADECE ROCK STARLARIN veya rock müzik fanatiklerinin kullandığı deri parçalar, yıllardır gardıroplarımızın ve özellikle aksesuarlarımızın en önemli stil lokomotifi olmaya devam ediyor. Kadın dünyasında bu lokomotif elbette çanta. Stradivarius’un bahar koleksiyonunda birbirinden kaliteli, stil sahibi ve farklı el ve sırt çantaları, portföy ve evrak çantaları görmek mümkün. Özellikle çiçek desenli, özel işlemeli ve zımba detaylı küçük boy deri çantalar çok moda olacak.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 9

BÜYÜK ÇİÇEKLER
Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu baharda da ikonik çiçek deseni en belirgin trend haline geliyor. Lakin bu yaz çiçekler daha büyük ve daha canlı! Ayrıca sadece kıyafetlerde değil özellikle çanta ve ayakkabılara kadar her yerdeler! Birçok modaevi ve marka özellikle büyük çiçek desenlerini farklı parçalara yansıtmaya pek hevesli. En öne çıkan çiçekli parçalar ise, bol ve oversize bluz ve gömlekler, trençkot ve bomber ceketler, takım elbiseler ve her boyda elbiseler. İster hafta içi kalabalık şehir hayatı içinde ister hafta sonu sakin şehir dışı yazlık yerlerde stiliniz romantik çiçekler açsın!

Sezona renkli başlangıç - Resim : 10

YENİ H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE koleksiyonu hem tarz hem stilde yine öncü. Yeni sezon koleksiyonu için tercih edilen sürdürülebilir materyal Bionic, deniz kenarlarındaki atık maddelerin geri dönüştürülmesiyle elde edilen bir polyester kumaş kullanılarak üretiliyor. Sofistike tasarımlı piliseli bir elbise için kullanılan akışkan kumaş, en iyi stillerin çevreye karşı bilinçli olmasının ne kadar doğal olduğunu gösteriyor. Süper model ve hayırsever Natalia Vodianova, marka için karşımıza ilk kez Conscious Exclusive kampanyasıyla çıkıyor. Not etmeniz için; bu özel koleksiyon dünya genelinde 160 mağazada ve 20 Nisan’dan itibaren online’da yerini alıyor.

Sezona renkli başlangıç - Resim : 11

AMERİKALI TOP MODEL
Arizona Muse, ayakkabı dünyasının en gözde markaları arasında yer alan ve başta konfor, zarafet olmak üzere şık bir ayakkabıda olması gereken tüm unsurları en iyi şekilde bir araya getiren ünlü İtalyan ayakkabı markası Aquazzura’nın marka elçisi oldu. Ünlü model, markanın reklam kampanyalarının yanı sıra, mağaza açılışları da dahil olmak üzere pek çok etkinliğinde markanın kurucusu ve tasarımcısı Edgardo Osorio’ya eşlik edecek.