Yılbaşı gecesi ne giymeli?

O özel gecede ne giysek?

Alexander Kokoskeriya

Alexander Kokoskeriya


Yılbaşı gecesi ne giymeli?

Yeni yıl heyecanının insanı epeyce sardığı şu günlerde, o özel gecede ne giyeceğiniz endişesi ve merakı aklınızdaki en büyük soru işaretlerinden biri olmalı. Yeni yıla dikkat çekici bir stil ile girmek isteyenlerin aynı zamanda giydikleri kıyafetler içinde son derece rahat, mutlu, özgür ve sofistike hissetmeleri çok önemli. Bu yılbaşı gecesi için katılacağınız davet veya gideceğiniz mekana göre en uygun kombin önerilerini sunmak isterim...

OTEL ŞIKLIĞI
Büyük otellerin balo salonlarında yapılan partiler, genelde en gösterişli yeni yıl partileri olur. Eğer tercihinizi bu yönde yapacaksanız, sizin de kesinlikle gösterişli olmanız gerekir. Modasını asla kaybetmeyen ve her zaman zarif ve şık olan uzun elbiseler bu tür bir parti için en uygun seçimlerin başında gelir. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, fazla gösterişten mümkün olduğu kadar kaçmak. Şık ve zarif elbisenizi altın ve taşlı aksesuarlarla kombinlemeniz yerinde olacak.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 1

SOFİSTİKE RESTORAN
Eğer yeni yıla bol müzik, lezzetli yemekler, harika içecekler ve muhteşem danslar ile girmeyi düşünüyorsanız, restoran kutlamaları tam size göre. Eğer planınızı bu yönde yaptıysanız, şıklık ve rahatlığı kombinlemek harika bir fikir olabilir. Restoran kutlamaları için, deri etekler ve pantolonlar ile zarif bluzlar, büstiyerler ya da bu yılın en trend parçalarından blazer ceketler uygun olacak. Mini bir elbise ile sade ve zarif şıklığa ulaşmak da mümkün.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 2

SOKAK RAHATLIĞI
Yeni yıla kalabalık sokaklarda dolaşarak girmek istiyorsanız, ilk önerimiz tabii ki kalın giyinmeniz doğrultusunda olacak. Hava muhtemelen soğuk olacağı için paltonuzu çıkarmanız pek mümkün olmayacak. Bu noktada üzerinizdeki en gösterişli parçanın paltonuz olmasına dikkat etmelisiniz. Payetli montlar, yapay kürkler veya renkli deri montlarla kombinleyeceğiniz renkli, desenli ya da şık dantelli çoraplar, kesinlikle sokakların yıldızı olmanızı sağlayacak. İçine kısa, sade ve son derece rahat bir elbise seçebilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 3

PARTİ KIZLARI
Yeni yıla eğer gece kulübünde girecekseniz, hem gece boyunca rahat dans edebileceğiniz hem de şık görünmenizi sağlayacak bir kombin düşünün. Pullu veya deri mini etekler, elbiseler ya da tulumlar ve tabii ki doğal görünümlü scalar ile gecenin başından sonuna kadar zarafetinizi koruyabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 4

TREND ALARMI

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 5

Metalikler Gecesi
70’li yılların göz bebeği ve hareketli diskoteklerin vazgeçilmez üniforması metalik ve parlak kumaşlar, son derece modern kesimlerle birleşerek özellikle yılbaşı gecesi partilerinde hayat bulacak. Metalikler etekten bluza, elbiseden pantolon ve cekete birçok markada karşımıza çıkıyor ve en önemli trend haline geliyor. Kumaş itibarıyla abartı oldukları için mutlaka günlük spor ve rahat parçalar ile kombinleyin.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 6

TopTrend
Özel tasarım çantaların markası MEHRY MU’nun Fey koleksiyonu içerisinde yer alan Fey Box modellerinde hazeran detayların yerini bu kez kadife ve kürk alıyor. En önemli özelliklerinden biri günlük hayatta kullanımı; rahat ve şehirli bir havaya sahip olan bu çantaların şarap bordosu rengi özelikle yılbaşı partilerinde en yakın arkadaşınız olabilir.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 7

Sonbahar yapraklarının kızıl ve kahve tonlarının moda dünyasına yön verdiği kış sezonunda, MICHAEL KORS saatleri pembe altın ve sarı altın renkleriyle göz alıcı bir şıklık sunuyor. Saat dünyasının başrol oyuncusu haline gelen bordo derisi ile son derece şehirli, tarz ve sofistike! 2017 yılına bu özel saat ile geri sayarak merhaba demeye ne dersiniz?

VAKKO mağazalarında satılan, sofistike, detaycı ve özgün stile sahip şehirli kadınların tercih ettiği BRIAN ATWOOD’un kış koleksiyonunun zarafeti, ince çizgileriyle dikkatleri çekmeye devam ediyor. 40’lı yılların ince ve çok kullanışlı olan kısa topukları özellikle bordo ve mor süet deriyle birleşiyor ve yılbaşı gecesi sizi dans pistine hazırlanmaya davet ediyor.

ModaHaber
KOTON, marka yüzü FAHRİYE EVCEN’le üçüncü reklam filmini yeni sezonun trendi kumaş kabana çekti. Reklam kampanyasında özellikle kırmızı kaban modeli ön planda olup masalsı bir dünyadan çıkmış şehirli kadın, kış aylarını daha sıcak ve modern hale dönüştürüyor.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 8

Her parçası cesur, kışkırtıcı ve karakter sahibi özelliklere sahip olan FENTY PUMA by RIHANNA, koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. Koleksiyon içinde bulunan tekstil, ayakkabı ve aksesuar ürünleri günlük giyiminde şıklığından ödün vermeden aynı zamanda rahat ve kolay parçalar kullanmayı tercih edenler için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 9

Birbirinden ünlü markalar için podyuma çıkan, Belçika doğumlu, dünyaca ünlü süper model STELLA MAXWELL, 100 yıllık geçmişe sahip olan MAX FACTOR markasının yeni yüzü oldu. Stella, doğal güzelliği, özgüveni, enerjisi ve makyaja duyduğu aşk ile markanın 2017’deki tüm tanıtım faaliyetlerinde yer almaya hazırlanıyor.

Yılbaşı gecesi ne giymeli? - Resim : 10