Deri pantolonları nasıl giymeli?

Deri pantolonla bu kış en seksi sizsiniz!

İncifer İbiş

İncifer İbiş


Deri pantolonları nasıl giymeli?
Deri pantolonları nasıl giymeli? - Resim : 1Şu hayatta olmaz, yapmam dediğin her şeyin başrolünde olduğum gibi bu trendin de öncüsü oldum. Şaka değil, yaş ile tecrübe dedikleri çoğu şeyin şu sıralar farkına varıyorum. Yaşadıklarımı düşününce ağzımdan çıkanı kulağımın duymadığı bir dönem yaşamışım. 

"Ay ben acaba bunu da mı büyük konuştum?” dediğim şeyler de yok değil, şu an o kadar normal geliyor düşünün... Şimdi ne oldu mu? Ağzımdan bir cümle çıkarken bin kez düşünüyorum, “Allah korusun”, “büyük konuşmak gibi olmasın” gibi özel cümlelerimizi art arda kurup o an önümde ne varsa 3 kez vurmadan rahatlamıyorum. Evet, anlayacağınız batıl inançta da dur durak bilmem. 
Yine, “ya saçmalamayın moda diye giymem ben öyle şeyleri” dediğim deri pantolona yapışık yaşıyorum. Utanmasam 'bu kızın da giyecek başka bir şeyi yok mu' demeyeceklerini bilsem üzerimden çıkarmam 6 ay o derece… 
Seksi, çekici, cool, klasik, spor diye sınırlandırmak istemiyorum çünkü gerçekten daha fazlasını hak ediyor. 2 yıldır sonbahar ve kış sezonunda gerçekten her rengi her modeline bayılıyorum. 
 
80’li 90’lı yıllar arasında trend olan deri modası 2013 başlarında tekrar popülaritesini yükseltmeye başladı. 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda ise en çok göreceğiniz şeylerden biri deri pantolon. Hayat kurtarıcı parçalar derim ya hep o da işte onlardan biri ama bazı kızlar için kullanım kılavuzu ile satılması gerekiyor. Çünkü giymeyi beceremeyenimiz çok ne yazık ki… İddialı olduğu kadar riskli de bir parça deri pantolon doğru kombin yapılmadığında gerçekten korkunç görüntüler çıkıyor ortaya… Aman diyeyim! Deri pantolon da asla hata kaldırmayan parçalardan biri, en küçük yanlış bir parça ile yok artık bu nedir Allah aşkına denilecek görüntülere şahit oluyoruz. 

Deri pantolon zaten başlı başına dikkat çekici olduğu için günlük hayatta daha sade parçalar ile kombinleyebilirsiniz..  Trikolar, swearshirtler, gömlekler hatta gömlek üzeri trikolarla havalı görüntüleriniz olabilir. Beyaz ya da siyah basic tişortlartın üzerlerine uzun hırka, hırka üzerine kürk yelekler, etollerle de kullanabilirsiniz.  
Pantolonları bileğinizin biraz daha üstünde alıp spor ayakkabı, sneakers ve bootie’ler de kullanabilirsiniz. 
 
Eğer ki işe giderken ve bir davette kullanmak istiyorsanız, ipek gömlekler, bluzlar üzerine blazer ceketlerimiz ve yüksek topuklu stiletto ve bootilerle kullanabilirsiniz. Gece çıkıcam ve biraz daha seksi iddalı olayım diyorsanız o zaman deri taytları tercih edip dize kadar çıkan çizmeleri giyip üzerinize mutlaka ipek ve pırıltılı bluzlar ile kombinleyin. 
 
Ben feminen değil daha seksi ama maskülen olacağım diyorsanız da bin bir çeşidi olan beyaz gömlek en iyi kurtarıcıdır. Sağından solunda dekoltesi olan, farklı kesimleri ile uzun ceketler veya kısa deri ve kumaş karışımı modern ceketler ilk hem şık, hem seksi olabilirsiniz.  
 
Zara, Topshop, İpekyol, Beymen, Vakkorama, Derishow, Home Store bu yılın en iyi deri pantolonlarını sizler için getirmiş. Bence siz de mutlaka buralardan kendinize göre bir şeyler bulabilirsiniz. Renk olarak siyah en iyi tercih gibi gelebilir ama bence bordo, haki, bej en çok beğendiğim ve deriye en yakışanlardan, onları da es geçmeyin derim.