Selülitsavar’ı buldum mu?

Kışın başından beri durmak bilmeden savaştığımız ve bu savaşa yaz bitimine kadar devam ettiğimiz doğrudur. Peki nedir sorununun çaresi?

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Selülitsavar’ı buldum mu?

Yıllardır az gittim, uz gittim, dere tepe düz gittim ama şu selülitlerin çaresini her Türk kadını gibi ben de bulamadım. Ama pes etmedim aramaktan bıkmadım, çıkan her yeni yöntemi alnımın akıyla denemeye devam ettim. Ama galiba ilk defa gerçekten gözle görülür bir sonuç aldım. Bunu da sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum.

Yaklaşım 15 derslik bir PowerPlate paketimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Hafta en az iki defa gittiğim bu derslerde ne yapılıyor diye sorarsanız titreşim veren bir makinenin üzerine çıkıyor ve en az 30 saniye en fazla 60 saniye hareketler yapıyorsunuz. 30 saniye de ne? derseniz benim gibi yanılırsınız. Çünkü o titreşimler sizi o kadar çok zorluyor ki bedeniniz sanki saatlerce çalışmış gibi ağrıyor. En azından benim öyle oluyor.

Ben Göktürk’te oturduğum için Nu Day Spa’daki Power Plate’e gidiyorum fakat siz isterseniz kendinize yakın bir yeri de seçebilirsiniz. Önemli olan hareketleri bir eğitmen ya da uzman eşliğinde doğru şekilde yapmanız. Beni çalıştıran Nu’dan güzel estetisyen Zeynep Korkmaz’dı. Kendisi hem sabrı hem de bilgisiyle azimle üzerimde çalıştı.

Tamam, kısa kesiyorum ve sonuca geliyorum. Gerçekten de selülitlerim de gözle görülür hatta oldukça fark edilir sonuçlar var. En azından selüliti görmek için artık benim de bacağımı sıkmam gerekecek. Kısacası bu yöntem sadece 20 dakika sürüyor ve özel bir kıyafet giyinmeden, spor kıyafetlerle rahatça yapılıyor. Bu arada yöntem aslında bölgesel zayıflama için etkili fakat ben selülitler üzerinde incelmeden daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Siz de benim gibi ümitsiz bir vakaysanız yeni bir deneyime hazırsınız demektir. Denemekten bir şey çıkmaz, deneyin emin olun fark edeceksiniz.

SELÜLİT GİDERİCİ MASKE TARİFİ