İlk geceden olmaz!

Seks yapmamak için kurallar…

Pucca

Pucca


İlk geceden olmaz!

İlk buluşma kanunlarının değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerinin en başında 'ilk gece seks yapmayın' vardır. Üç beş istisnayi kendimize umut kapısı olarak belirlemiş olsak bile dişimizi sıkmak zorundayız maalesef. Maalesef diyorum çünkü elimizdeki malzemelerin hepsi neredeyse birbirine benziyor, en üst yöneticisi de aynı, yeni üniversiteye başlamış toy delikanlı da. O yüzden kuralları oyununa göre oynamak gerekiyor bu adamlara karşı.

Makarna-Dvd-Ev üçlemesi
Bir defasında çocuğun biriyle tatlı tatlı flörtleşiyoruz böyle, sonunda aklına 'akşam bir şeyler yapalım mı?' demek geldi de bir adım ileri gideceğimizi düşündüm. Ta ki 'Ben çok güzel makarna yapıyorum, bizde film izleyebiliriz' diyene kadar. Ayy canım ya makarnayı çok güzel yapıyormuş, kaynar suya bir paket atmak çok zordu sanki. O yüzden ilk buluşma teklifi bu şekilde geliyorsa kabul etmiyorsun, 'aman ne olacak ya iradem güçlü benim' desen bile ilk başta nasıl başlarsa öyle devam eder. İlk gece seks yapmayı geçtim, ilişkinin geri kalanında 'Şu lanet olası evden hiç dışarı çıkmıyoruz!' diye kavga etmek istemiyorsan tabii...

Az alkol, çok muhabbet
Kendini biraz rahatlatmak için olsun, ‘yemeğin yanında şarap içeyim’ olsun, doğum gününde tanıştık zaten zil zurna sarhoş olsam ne fark eder demiş olun fark etmiyor... Siz ne kadar çok içerseniz için, karşı tarafı elinizden geldiğince az içirmeye bakın. Bunu ne kadar red etsek bile biz kadınlar kimle yatarsak yatalım muhakkak içimizde bir yerde bir parça 'acaba?' kırıntısı kalıyor. Erkekler içinse tam tersi; alkolün verdiği rahatlama ile gece boyu yatakta bütün hünerlerini sergiliyen adam, sabah olduğu zaman ‘hangover’ etkisi ile sizden nefret ediyor. Çok içtiğin gecelerin sabahı nasıl alkole tövbe ediyorsun öyle düşün, uyandığı an o baş ağrısı ile senden de kurtulmak için çok uğraş verecek.

Göğüslerimden bahsetmesek
Şarap kadehleri tokuşturuluyor, kah anneni anlatıyorsun, kah ilkokul anılarını muhabbet o kadar güzel ki ne söylerse söylesin adamın ağzına öyle yakışıyor. Derken ince ince edepsizleşmeye başlıyor ama bunu öyle bir yapıyor ki kızsan sen anlayışsız, hayvan ve kötü niyetli olursun. O yüzden ne zamanki muhabbet erotikleşmeye başlarsa, ne karşı çık ne de ona katıl. Katıldığın zaman devamında olacaklar yüzünden kafanı oraya buraya vurma, karşı da çıkma ama kaşınla gözünle rahatsız olduğunu hissettir ona. Niyeyse kendini çeken buzlar kraliçesi kadınlar pek hoşlarına gidiyor bu adamların, onları ısıtmak için hep uğraş veriyorlar.

Saklamam gereken şeyler var
Lazer teknolojisi geldi geleli kıl tüy derdimiz kalmadı aslında ama yine de hala geleneksel yolla bu işi halledeniniz varsa, ya da lazere güvenmeyeniniz muhakkak ufacık bile olsa bir yerinde bir şey bırakmalı. Kafa hep orada olacağı için seks düşünebilecek en son şey olur. Parmak ucu delik çorap, çingene pembesi sütyen, regl günü külotları bile bu işi görebilir aslında.

Bir arkadaşa uğramam lazım
Gece bitmek üzere, her şey süper geçmiş adam içini titretiyor senin. Yemekten kalkmışsınız hala birbirinize anlatacak tomarlarca şeyiniz var ama bunu başka zamana da ayırman gerekli. İlk başlarda ne kadar dinledi seni o kadar iyidir, nasıl olsa ortasına doğru seni dinlemekten vazgeçecek sonunda ise ona sesini duyurabilmek için çığlık çığlığa bağıracaksın. O yüzden bırak elinde bu imkan varken sonuna kadar kullan. Acelece taksiye bin ve arkadaşlarına uğrayacağını söyle. Hem bu sayede geceden memnun kalıp kalmadığın kafasında bir soru işareti olur, peşine daha çok düşer, yani umarım.

Yanlış anlama
Diyelim ki hali hazırda zaten bir evde tanışmıştınız ve gece hiç iyi bir yere gitmiyor, ya da ilk buluşmadan önce uzunca bir flört döneminiz olmuştu olay bu samimiyetle daha sıcak ilerliyor. Sonra ise fragmanını önden gösterdiğini sonrası için onun uğraş vermesi gerektiğini düşün. Dilerse yanlış anlasın, istemediğini düşünsün umurunda olmasın eninde sonunda fragmanın devamı için kapında zaten yatacak, merak etme.