Psikopat kızın el rehberi

Bir erkeğin kartviziti geçmişteki ilişkileri derler!

Pucca

Pucca


Psikopat kızın el rehberi

Bir erkeğin kartviziti geçmişteki ilişkileri derler, ne kadar doğru bilinmez ama ne olursa olsun hayatının bir bölümünü geçirdiği kız arkadaşı benim için rakiptir. Kafamda deli sorularla o ilişkinin içine her seferinde limon sıkıyorum. Önce kendi kendime sorular sorup, 'Hala aklının içinde yer alıyor mu? Acaba onunla da buraya gelir miydi? Telefonuyla çok ilgileniyor, hala mesajlaşıyor olabilirler mi? Acaba bu şarkı onların şarkısı mıydı? Neden durup dururken yüzü asıldı şimdi bunun?' Sonra bu soruların cevaplarını didiklemeye çalışıyorum, ardından da kendimi üç kişilik saçma bir aşkın ortasında buluyorum. Bu aşktan bazen üçüncü kişinin haberi olmuyor, bazen adamın bile haberi olmuyor ben gizli gizli telefon kurcalarken kafamda onları pozisyondan pozisyona sokuyorum, ardından da 'Aaaa canım nereye ya? İyiydik böyle' diye adamın arkasından el salıyorum. O yüzden keşke gökten zembille daha önce sevgilisi olmamış ama manita işlerinde özel Allah vergisi yeteneği olan, yakışıklı, komik bir adam türü ortaya çıksa da psikopat kızlar olarak hepimiz rahatlasak.

Evini kurcalama
Benim her zaman yaptığım bir olay vardır, sevgilinin evine adım attığım ilk günden itibaren çaktırmadan eşyaları yerleştirme. Özellikle siyah tel tokalar, bir avuç tel tokayı evin öyle yerlerine koyuyorum ki benden sonra gelen kadın o evde birinin varlığından haberdar olmalı. O sebeple adamın evini ıncık cıncık arayabiliriz. Arkeolog titizliğiyle yapılan aramalarda bulunun kalıntıları birleştirip, bir önceki ilişkisi hakkında bilgi sahibi olabiliriz. Mesela iç çamaşırı çekmecesinde külot bulmuşsak, kız çok uzaklarda değil, yeniden birlikte olmaları muhtemel ve birbirlerine çok alışmışlar demek. Yatağın kenarındaki komidinin içinde ıvır zıvır takılar bulmuş olabilirsin, bundan korkmana gerek yok ama eğer oje bulduysan korkabilirsin. Bir de mutlaka ama mutlaka sevgilinin duşunun içine 'mantar şampuanı' koy, adam bunu büyük ihtimalle fark etmeyecektir ama senden sonra gelen kadın onu şak diye bulacaktır, sonra gelsin tedirginlik...

Telefon
Telefonlara şifre koyma özelliğini kim bulduysa benden o kadar büyük bir beddua alıyor ki anlatmamın imkanı yok! Tuttuğu takımın kuruluş yılından başlıyorum annesinin doğum gününe kadar telefonu kitleyene kadar uğraştığım günleri biliyorum. Evet, dünyanın en ayıp şeyi başkasının telefonunu kurcalamak, ahlak kuralları arasında üçüncü sıraya oturabilecek pozisyonda bir durum bu ama ne yapabilirim, dünyanın en eğlenceli şeyleri ya ayıp, ya günah, ya da yasak zaten. Bir arkadaşım, adamın eski sevgilisinin numarasını kardeşinin telefon numarasıyla değiştirmişti. Nasılsa birini ararken oturup bütün telefon numarasına bakmıyor, şak diye arıyor diye düşünmüş. İyi de etmiş, yaptığının ertesi günü eski sevgilisini arıyor diye, kızın kardeşini aramıştı. Bu sayede hala görüştükleri ortaya çıkmıştı ama bizim kız için ayrılırken 'o hatun manyağın teki, aman uzak durun' gibi laflar söylüyordu, bunu da ekleyeyim de sonra karışıklık olmasın. Bir de bir şeyi daha söylemem gerek, sevgilisinin telefonunu karıştırıp mutlu olan bir kişi bile görmedim.

Arkadaş sohbetleri
İşte en nefret ettiğim kısım, ilişkiniz yeniyse bu adamın arkadaşları size zerre değer vermez, yanınızda dambır dumbur konuşmaya hakları olduğunu düşünürler. Bir defasında tam iki saat boyunca sevgilim ve eski karısının balayı hikayelerini arkadaşlarından dinlemiştim. Acı üzerine acı çekiyordum, kahrolmaktan artık devrelerim yanmıştı, ben ne günah işledim de bana yaşarken cehennemi gösteriyorsun Allahım diye dualar ettim. Yine de yılmadılar, anlatılar da anlattılar sonra şükrettim iyi ki yatak odalarına girmemişler, şu an halvet pozisyonlarını dinliyor olurdum diye. O sebeple, midem bunu kaldırır, sinirlerim sağlamdır yeterki kızla ilgili bir şeyler öğreneyim diyorsan işe arkadaşlarından nefret ederek, bunu da onlara göstere göstere yaparak başlayabilirsin. Emin ol, bir şey kaybetmeyeceksin, evrenin sırlarını çözen bir bilim adamı bile olsa sevgilinin arkadaşı, sevgilinin arkadaşıdır yani, hayatın boyunca hiç işine yaramayacak, sadece senin sinirlerini bozacak biri. Baştan sınırlarını koymakta belki faydası bile olur.

Sosyal medya hesapları
En kötüsü bu sanırım, adam bir okyanusun içerisinde yüzüyor ve onu bulman o kadar zor ki. Twitter, Facebook gibi yerler emin olun en az korkacağınız hesaplar. Sizin araştırmanıza bile gerek yok o hesapları, zaten biriyle fingirdeşiyorsa oradan, kadın mutlaka belli eder. Fotoğrafların altına yapmacık şirinlik ve komikliklerle bir şeyler yazma çabasında olan tipleri hemen görürsün zaten. Asıl korkulması gereken internette öyle siteler var ki küçük butik siteler, sadece referansla alınan siteler, üye sayısı 100 kişinin üstüne çıkmaması gereken yerler, neler neler dönüyor, o yüzden internet geçmişini iyice kurcalamak gerekli. Eğer internet geçmişini sürekli silen bir adamla karşı karşıyaysan kesin ama kesin bir nane yiyor demektir.

NOT: Pucca Günlük serisinin üçüncü kitabı olan 'Allah Beni Böyle Yaratmış' bütün kitapçılarda. Ben yazarken çok ağladım ama büyük ihtimalle siz güleceksiniz, ne yapalım alıştık. Üstelik bu kez hikayenin sonunda adam ölüyor, gebersin pislik!