Çevremize baktık… Bir türlü gelmeyen bahar, boşanma haberleri, diziler ve dizilerde birbirinin kuyusunu kazan kadınlar gördük… Bu kadar kötü olamazdı resim. Resmin arkasında neler olduğunu merak ettik. Evliliklerini henüz nokt devamı!
Yeni elele web sitesini nasıl buldunuz?




En yakın arkadaşım evleniyor
Gönül isterdi ki böyle bir başlığın devamını, arkadaşınıza düğünde şöyle destek olun, bakın şu mağazada şu kadar indirim var; gidin ona onu alın, düğün kargaşasında elini tutun gibi devam ettireyim. Ama maalesef sadece ‘Neden o evleniyor da ben hala adam bulamadım, hani birbirimize söz vermiştik, yelloza beyaz hiç yakışmamış, bari kaynını bana ayarlasa ya, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ düşünceleri içimi paramparça ederken, iyimser şeyler geçmiyor aklımdan.
Yazı: Pucca
Çeyiz serme

Sen tut iki üniversite bitir, yurt dışında oku, bilmem kaç tane dil bil, aykırıyım ben marjinalim diye gezin etrafta. Ama tut, davul zurnayla aldır o eşyalarını bir sürü kadına evde sergi yap. Hayatımda ilk defa çeyiz serme diye bir olaya gittiğim için anlayamadım ne yapacağımızı. Gayet şıkır şıkır giyinip gittim. Meğer gelinin evini temizleyecekmişiz. Oldu canım; işim gücüm yok bütün günümü hatunun evini silmeye ayıracağım. Ben ki evde bulaşık fazlalaşınca ‘atsam mı acaba bunları?’ diyen biriyim. Ayy bir sinirlendim olayı anladığımda, elimde temizlik süngerini gördüğüm an kan beynime sıçradı. Tutsana bir kadın, mis gibi yapsın evini. Hayır, bir de yine o karınca akrabalarla yapıyoruz bu işi. Bir sürü kadın minnacık evi temizliyor ve birbirlerinin temizliğine laf sokup duruyor. Hemen oradan kaçma planları yapıyordum ki, artık geç olduğunu fark ettim. Bari bu işten zevk alayım diyerek yatak odasını aldım. Siz de muhakkak orayı seçin, elbiseler takılar onları düzenlemek daha zor ama daha eğlenceli.


Bu habere ait yorum bulunmamaktadır. İlk yorumuz siz yapın!
Misafir
17.05.2012 10:20:15
Kayıtlı isminizle yorum yapmak istiyorsanız lütfen giriş yapın ya da üye olun!
güzellik
Fit bir vücut, delici bakışlar, ipek gibi saçlar; evet...
Bazen kızdırıp, bazen güldürüyorlar… Kimsenin aklına gelmeyecek kötülükler peşinde koşuyorlar ama yine de onları seviyoruz. Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki dizilerin ‘kötü’ karakterlerinden.
gül
güzel ...
deniz genç
evet çok güzelmiş
Misafir
louis vuitton
dekorasyon
Kapılarını yeni açan birbirinden keyifli dört mağaza h...
Seyahat Aile Yemek
Reina, sezona ‘merhaba’ dedi.
Herkes sevgisiyle birlikte tatil için bavullarını hazırlıyor…
Evlenecek çiftlerin düğün geceleri için de ilk tercih edilen adresl...

Copyright © Elle Online | Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.
Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul
Diğer Doğan Burda Siteleri: Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahçe | Evim | Formsanté | Güncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello
| HeyGirl | İstanbul Life | Level | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Française | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Türkiye