Güzellik dünyasının en yenileri

2015 hız kesmeden yenilikler sunmaya devam ediyor. Bu ay serumlar, kremler, en can alıcı kırmızılar, far paletleri ve bahar koleksiyonlarından ilk ipuçlarıyla güzellik dünyasının keyfini çıkaracağız.

Güzellik dünyasının en yenileri

Yeni gençlik aşısı üzüm
Caudalie yeni antiaging serumu Premier Cru L’Elixir’i kısa süre önce tanıttı. Premier Cru L’Elixir, yarı yağ, yarı serum formunda ve yüzde 99.5 doğal.  Kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı resveratrol, cilde yoğunluğunu yeniden kazandırıyor. Asma özsuyundan elde edilen viniferine, cildi aydınlatıyor. Antioksidan üzüm çekirdeği polifenolleri ise cilt hücrelerini yaşlanmaya sebep olan serbest radikallere karşı koruyor.

Premier cru l’elixir, TL 295



Meleklerden ilham aldı
Meleksi bir ışıltı için hafif ve taze bir bahar teni mi hayal ediyorsunuz? Guerlain’in 2015 ilkbahar koleksiyonu Les Tendres, yumuşacık bahar renklerine odaklanıyor. Yüzünüzü sıcacık bir ışıltıyla saracak olan koleksiyon, duruluğu ön plana çıkararak doğal güzelliği kutluyor. Yorgunluk karşıtı ışıltılı fondöten Meteorites Baby Glow bebek teni vadediyor. Guerlain’in efsanevi Meteorites incileri preslenerek Meteorites Compact ile rengarenk bir pudraya dönüştü. Meteorites Perles de Blush ise fuşya, gül pembesi ve şampanya rengindeki minik toplarıyla yüzünüzde eşit bir renk tonu yaratacak.

1. Baby Glow, TL 177
2. Compact, TL 193
3. Perles De Blush, TL 171
4. Kiss Kiss Ruj, TL 134


Fransız baharı
Chanel 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu renkleri ve tasarımlarıyla Paris’te romantik bir bahar gezintisine çıkarıyor sizi; örneğin gül baskılı allık, kapağını açtığınız anda sizi gül kokusuyla cezbediyor. Dörtlü farlar gri, pembe, şeftali, bakır, krem ve gold tonlarıyla bol kontrastlı bir palet sunuyor. Rujlar ise ağırlıklı olarak turuncu, mercan kırmızısı ve şeftali tonlarında. Chanel’in bahar koleksiyonu mart başında ülkemizde satışa sunulacak.


Yenilikler bitmez
Mac, şubat ayını beş yenilikle karşılıyor. Red Red Red, adından da anlaşılacağı gibi kıpkırmızı bir koleksiyon. Farından rujuna kadar her şey kırmızı. Lights of Being, kışın soğuğuna pastel tonlarla cevap veren bir koleksiyon. Kinky Boots, şovun parlaklığını dudaklara taşıyor. Nasty Gal, Nasty Gal’in kendisi gibi cüretkar ve mat renklerinden oluşuyor. Son yenilik ise ojelerde. Bu yeni koleksiyonla eski ojelerin tamamı kalkıyor ve yerine yeni formüllü ojeler geliyor.

1. Lights Of Being Far, TL 72
2. Red Red Red Allık, TL 70
3. Nasty Gal Ruj, TL 55
4. Oje, TL 32



Kült ürünlerinden esinlendi
Nuxe, yaz-kış tutkunu olduğumuz kült ürünü Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ’dan esinlenerek aynı kokuya sahip Prodigieux le Parfum’ü yarattı. Turunçgil ve çiçek ağırlıklı olan parfüm bergamot, mandalina, portakal çiçeği, gül, gardenya, manolya, vanilya ve Hindistan cevizi aromalarına sahip.

Prodigieux Le 50 Ml Parfüm, TL 169

Tutkunun rengi
L’Oreal, yeni ruj serisi Collection Exclusive Pure Reds ile mat kırmızı ruj kavramını yeniden tanımladı. Kırmızının altı mat tonundan oluşan seri, Laetitia Casta, Blake Lively, Eva Longoria gibi güzellik elçilerinin favorilerinden oluşuyor. L’Oreal Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir ise “Mat kırmızı tonları bir kadının makyajını tamamlamak için en ideal renkler. Kırmızı tonlarında bir ruj kullanıldığında gözlerinizi çok fazla koyulaştırmayın. Burada dudaklar tamamen ön planda olmalı” diyor.

Ruj, TL 32.99


Grinin mürdümle dansı
Dumanlı göz makyajını tercih edenlerdenseniz Amway’in mürdüm ve gri tonlarını içeren yeni far paleti Artistry Little Black Dress, size sekiz renkle muhteşem bakışlar vadediyor. Zarif ve modern tarzlardan görkemli görünüşlere kadar birbirinden farklı tarza uyumlu şekilde hazırlanan renkleri hem gündüz hem de gece rahatça kullanabilirsiniz.

Artistry Far Paleti, TL 146.20


Cildiniz kontrol altında
Cildinizin hassaslığından mı şikayetçisiniz? Bioderma Sensibio Tolerance+, cildinizdeki aşırı hassasiyeti nötralize etmek için geliştirildi. Bu formül, cildin sinir hücrelerinin aşırı hassasiyetinin azalmasına yardımcı oluyor.
Cildinizin fizyolojik tolerans eşiği yükseliyor ve cilt yeniden onarılıyor.

Sensibio tolerance+ krem, TL 74.50


Yeni sırrımız!
Skin Weightless Powder Foundation, Bobbi Brown’un mükemmel bir cilt için en yeni sırrı ve şimdiye kadarki en lüks ve en hafif formülü. Bu kremsi pudra,
ciltte yokmuş gibi görünüyor ama kusurları, renk eşitsizliklerini ve gözenekleri çok doğal bir etkiyle kapatıyor. Ayrıca tere ve neme karşı dayanıklı.

Skin Weightless Powder Foundation, TL 142
Kış ayları shea yağı ile daha güzel
Shea yağı, Afrika’da yaşayan kadınlar tarafından, saç ve cildi korumak için kullanılıyor. Ayrıca Burkina Fasolu kadınlar tarafından geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Kadınlarla ortak bir çalışma yapan L’Occitane, yoğun shea yağı içeren saç, cilt ve vücut serisine yeni ürünler ekledi. Nemlendirici krem, temizleme yağı, temizleme sütü, dudak kremi, el kremi ve duş köpüğü ile kış aylarını bol nemli ve yumuşacık geçireceğiz.

Shea Light Comforting Cream, TL 142


Modern aşk iksiri
1990 yılından bu yana popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam eden Tresor, şimdi yepyeni kimliğiyle karşınızda. ‘İlk leziz afrodizyak’ olarak lanse edilen Lancome La Nui Tresor, siyah gül esansı, Tahiti’ye özgü vanilya orkidesi, tütsü, papirus ağacının esansı, paçuli ve tropik meyvelerden oluşuyor. Lancome’un kampanya yüzü Penelope Cruz ise her zamanki gibi sıra dışı ve çekici. 

La Nuit Tresor 75 Ml Parfüm, TL 325