Bunu giyin!
Bunu sürün!
Bunu tadın!
Bununla tanışın!
Çevremize baktık… Bir türlü gelmeyen bahar, boşanma haberleri, diziler ve dizilerde birbirinin kuyusunu kazan kadınlar gördük… Bu kadar kötü olamazdı resim. Resmin arkasında neler olduğunu merak ettik. Evliliklerini henüz nokt devamı!
Yeni elele web sitesini nasıl buldunuz?




Taş diyarlar şehri Mardin’de 24 saat
Mardin’i tanımak için sadece bir gününüz varsa, gördüklerinizle yetinmek durumundasınız. Ama o bile sizi mutlu etmeye yetiyor. Avon’un Sağlığa Yolculuk Projesi’yle hem Mardin’i keşfettik, hem de güzel bir hizmete şahit olduk.
Mardin’i keşfe çıkmak ve zamandan olabildiğince faydalanmak için günün en erken saatlerinde yola çıkıyoruz. Tarihi Erdoba Evleri’nde kahvaltıyla güne güzel bir başlangıç yapıp, enerjimizi tazeliyoruz. Buranın terasından görünen manzara uçsuz bucaksız ova… Manzarayı izleyerek kahve keyfi yapmak istiyoruz, yapıyoruz da ama olabildiğince kısa tutarak. Çünkü buraya gelmemizin asıl nedeni, Avon’un Sağlığa Yolculuk Projesi. Avon 14 yıldır sürdürdüğü meme kanseriyle mücadele çalışmalarına çeşitli faaliyetlerle devam ediyor. Bu projeyle de Anadolu’da mamografi cihazına sahip olmayan hastanelere bu cihazı bağışlayarak, meme kanserinde erken teşhis imkanlarını olabildiğince yaygınlaştırmaya çalışıyor. Burada oluşumuzun amacı da, Nusaybin Devlet Hastanesi’ne bağışlanan mamografi cihazının açılış törenine katılmak.
1 2 3

Bu habere ait yorum bulunmamaktadır. İlk yorumuz siz yapın!
Misafir
21.05.2012 23:49:20
Kayıtlı isminizle yorum yapmak istiyorsanız lütfen giriş yapın ya da üye olun!
güzellik
Fit bir vücut, delici bakışlar, ipek gibi saçlar; evet...
Bazen kızdırıp, bazen güldürüyorlar… Kimsenin aklına gelmeyecek kötülükler peşinde koşuyorlar ama yine de onları seviyoruz. Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki dizilerin ‘kötü’ karakterlerinden.
gül
güzel ...
deniz genç
evet çok güzelmiş
Misafir
louis vuitton
dekorasyon
Dallarda açan çiçekler neden sizin oturma odanızı da s...
Seyahat Aile Yemek
Reina, sezona ‘merhaba’ dedi.
Herkes sevgisiyle birlikte tatil için bavullarını hazırlıyor…
Evlenecek çiftlerin düğün geceleri için de ilk tercih edilen adresl...

Copyright © Elle Online | Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.
Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul
Diğer Doğan Burda Siteleri: Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahçe | Evim | Formsanté | Güncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello
| HeyGirl | İstanbul Life | Level | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Française | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Türkiye