Çok yönlü ünlüler

Bu ünlülerin 10 parmağında 10 marifet var!

Çok yönlü ünlüler

Miley Cyrus
Kariyerine dizi oyuncusu olarak başlayan yetenekli güzel Miley Cyrus’un, başrolünde yer aldığı dizide bir pop yıldızını canlandırdığı için şarkı söylediğini sık sık duyuyorduk. Ancak Miley’nin çok iyi bir oyuncu olmaının yanı sıra aslında ne kadar güçlü bir sesinin olduğu, albüm yayınlamaya başlayınca ortaya çıktı.  “Hannah Montana” dizisi başladıktan sonra bir sürü törenden “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülünü kazanarak ayrılan Miley, 2013’te de şarkıcı olarak kendini kanıtladı. Marc Jacobs ve M.a.c gibi markalar için hem modellik hem de tasarımcılık yapan Miley,  bu aralar beşinci stüdyo albümü üstünde çalışıyor.
Selena Gomez
İlkokul çağından beri eğlence dünyasına ilgi duyan Selena, on yaşındayken Disney şovu “Barney & Friends” ile ilk kez görücüye çıştı.  Bu şovda Demi Lovato ile birlikte rol alan Gomez; “Barney & Friends” için: “O program bana televizyon ve eğlence dünyasıyla ilgili çok şey öğretti” diyor. Selena aynı zamanda 2009’dan beri albüm yayımlıyor ve müzik listelerinde fırtınalar estiriyor. Bunlara ek olarak son yıllarda modellik ve tasarımcılıkla da oldukça ilgili. Adidas Neo için modellik yapan yılrız, Dream Out Loud markasının da hem tasarımcıları arasında hem de modelleğini üstleniyor.* Heygirl dergisinden alınmıştır.

Demi Lovato
Bugünlerde eskisi kadar yakın olmasalar da, Demi Lovato ve Selena Gomez’in kankalığı “Barney & Friends”e dayan›yor. Demi, Selena’nın aksine Disney’den bir daha kolay kolay kopmadı. “As The Bell Rings” dizisinde de bir sezon rol alan çıtır, “Camp Rock” filmiyle tüm dünyanın en sevdiği gençler arasına girdi. “Sonny With A Chance” dizisinin de başrolünü kapmasıyla Demi’nin ne kadar iyi bir oyuncu olduğuna herkes ikna oldu. Genç oyuncunun sesi de çok güzel ve güçlü. Ayrıca şu an Skechers ve NYC Color markalarının modelliğini yapan güzel, kısa süre önce de kendi cilt bakım koleksiyonunu çıkardı.

Katy Perry
Onun müzikteki başarısından bahsetmeye bile gerek yok! Güzel yıldız ayrıca 2011 sezonunda sevilen komedi dizisi “How I Met Your Mother”ın yalnızca iki bölümünde rol almasına rağmen “En İyi Konuk Oyuncu” ödülünü kazandı. Perry aynı zamanda tasarımcılık, modellik ve yapımcılık da yapıyor. Katy genelde kendi sahne kostümlerini kendisi tasarlıyor. Ayrıca Covergirl adlı kozmetik firmasının modelliğini yapıyor ve geçtiğimiz aylarda kurduğu müzik şirketinde yapımcı olarak görev yapıyor.  

Rihanna
Rihanna, şarkıcılığının yanında bir sürü işe de el attı. “Battleship” filmindeki oyunculuğu beğenilince “This Is The End” ve “Annie” filmlerinde de kendine yer buldu. Ayrıca seslendirme de yapıyor. Bir başka meziyeti de tasarımcılığı. “Reb’l Fleur”, “Nude” ve “Rogue” adında parfümler tasarladı. Bu parfümlerin kokuları ve şişeleri Riri’nin tasarımı. Rihanna  aynı zamanda River Island markası için de tasarımcılık yapmıştı. Rihanna kısa süre önce Puma markasının kreatif direktörü olarak atandı.