Ünlüler ve anneleri

Size ‘Annenizle birbirinize benzeyen özelliğiniz hangisi?’, ‘Annenizle beraber ne yapmayı seversiniz?’, ‘Annenizden size geçen en sevmediğiniz özellik hangisi?’ diye sorular sıralasak ne yanıt verirsiniz? Biz bu soruları bir de ünlülere sorduk. Bakın onlar neler dediler...

Ünlüler ve anneleri


Ece Vahapoğlu

Ünlüler ve anneleri - Resim : 1

Fiziksel özellik olarak; ikimizin de sol kaşı biraz kalkık. Karakter olarak, ikimiz de yeniliğe açığız; kişisel ve ruhsal gelişim konularına meraklıyız ve girişkeniz. Annemle birlikte en çok meditasyon yapmayı seviyoruz. Huşu içinde oturup, nefes desteği ile birlikte, yüksek enerjiye geçebiliyoruz. Birkaç yıl önce birlikte Umre’ye de gittik; yan yana oturup Kabe’ye bakarak meditasyon yapmak müthişti. Annemden bana geçen en sevmediğim özelliğim yemek yapmayı sevmemek. Diğeri ise şimdilerde ikimiz de yumuşadık ama eskiden çabuk sinirlenip gerginleşirdik.

Kaan Yılmaz

Ünlüler ve anneleri - Resim : 2
Annemle neredeyse her şeyimiz benziyor ama en çok dalgınlığımız benzer. Annemle yapmayı en sevdiğim şey kahve içmek. Kahve eşliğinde sohbet etmek inanılmaz keyiflidir. Annemden bana geçen en olumsuz şey ise sanırım kemik yapımız. Annem gibi benim de sırtımla ilgili problemim var.

Hande Kazanova

Ünlüler ve anneleri - Resim : 3

Annemle her şeyimiz birbirine benziyor. Sanırım annemle ikimiz fazlasıyla bağımsızız. Annem daha geleneksel bir yapıda olmasına karşın, kendi kararları konusunda bağımsız. Sanıyorum ben bu huyumu ondan almışım, eşim bundan hoşnut değil ama yapacak pek de bir şey yok. Annemle beraber yaptığımız en güzel şeylerden bir tanesi gezmek. Beraber dolaşmaktan, doğa içinde olmaktan, aktivitelere katılmaktan zevk alıyoruz. Ben bu sene kendimi daha çok geliştirmek için vedik astroloji derslerine gidiyorum. Annemin bana kalmaya geldiğinde bir ay boyunca her cuma benimle vedik astroloji kurslarına katılmışlığı var. Feymoş öğrenmeyi çok sever, ona okuduğum kitapları okutmayı, gittiğim ve beni etkileyen filmleri göstermeyi, dinlediğim şarkıları çalmayı çok severim. O da büyük bir heyecanla benim yanımda yer alır. Bir de onunla yemek yapmak kadar zevkli bir şey yok bu dünyada… Ona benzeyen en sevmediğim özelliğim ise temizlik konuları. Dışarıdan pek bir şey yiyemem, her restoranda her yemekte onun el lezzetini ararım. Bardakların, tabakların kokusuna ve temizliğine çok özen gösterir ve ben de tıpkı onun gibiyim. Ha bir de sanıyorum ikimizin yükseleni Kova olduğundan olsa gerek, ikimiz de karşı tarafa fikirlerini sorarız, danışırız ama yine kendi bildiğimizi okuruz.


Pamir Pekin

Ünlüler ve anneleri - Resim : 4

Rahat oluşum, hayvanlara ve doğaya olan aşırı sevgim annemden bana da geçmiş. Köpeklerimizle uzun yürüyüşler yapmayı ve sohbet etmeyi çok seviyoruz. Annemden bana geçen en sevmediğim özellik hayata ve olaylara karşı çok rahat ve umursamaz oluşum.


Ali Aksöz

Ünlüler ve anneleri - Resim : 5

Kitapları, hayal etmeyi, hayvanları, kahveyi çok sevmemiz şüphesiz annemle en öne çıkan özelliğimiz. Beni ziyarete geldiklerinde en sık yaptığımız şey; birlikte kahve içip, hayal gücümüzün gittiği yere kadar, son birkaç yıldır projelendirmeye de başladığımız fikir ve hikayeler üretmek. Ondan bana geçen sevmediğim özellik ise kimi zaman fazla merhametli davranmak.


Bennu Yıldırımlar

Ünlüler ve anneleri - Resim : 6

Kimseye sezdirmeden sorumlulukları üstüne alıp, birçok şeyi halledebilme özelliğimiz ortak diyebilirim. Kendisi de çalışan bir insan olduğundan her şeyini iyi organize etmek zorundaydı. Şu anda emekli ama yine her şeyi dakik ve organize. Annemle birlikte en çok gezmeyi severiz. Hatta arkadaşlarımla beraber yaptığımız gezilere de katıldığında şamatası bizden az değildir ve uyumludur. Annemin tezcanlılığından dolayı her şeyi üstlenmesi ise bende de var ve yorucu olabiliyor. Çocuklar da doğal olarak bunun doğru olduğunu görüp, anneleri gibi davranmaktan kendilerini alamıyorlar büyüdüklerinde...


Pınar Sabancı

Ünlüler ve anneleri - Resim : 7

Annemle ikimiz de duygusal ve çalışkanız. Her gün beraber çalışıyoruz, dolayısıyla hayatımın en büyük kısmı onunla geçiyor. En sevdiğim şey gün ortasında beraber kahve içmek, sohbet etmek, dertleşmek. İkimizin de hemen gözleri sulanır, duygusal durumlarda gözyaşlarımı zor tutmam bana annemden geçen en sevmediğim özellik.


İsmail Ege Şaşmaz

Ünlüler ve anneleri - Resim : 8

Annemle ikimizin de farkındalığı yüksek. An içinde yaşar, küçük detayları kaçırmadan olanın farkında yaşarız. Anneme sarılmak beni en çok rahatlatan şey. Uzun süredir ailemden ayrı yaşıyorum; onlar Manisa’da. Yanlarına her gittiğimde ona sadece sarılıp öyle kalmak istiyorum. Ondan bana geçen sevmediğim özellik ise neredeyse her şeye evet demem. Kimseyi kırmak istemediğimiz için olabilir ama bu evet yanıtları beni zaman zaman zor duruma sokabiliyor.