Ünlülerin bakım sırları

Ünlüler hangi bakımı yaptırıyor?

Ünlülerin bakım sırları

Tuğba Melis Türk
“Domates suyu ve avokadonun mucizesine inanıyorum.”
“Kişisel bakım alışverişimde son dönemde aldığım makyaj malzemelerim rimel, göz kalemi ve rujum M.A.C’ten. İki haftada bir klasik masaj yaptırmaya özen gösteriyorum. Cildime evimde hazırladığım argan ve kayısı yağıyla bakım yapıyorum. Son zamanlarda keşfettiğim domates suyu ve avokado benim mucizevi sağlık depolarım.  Spor yaptığım zaman kendimi daha dinç ve dinamik hissediyorum.”Özge Özberk
“Nem maskesi yaptırıyorum.”
 “Dermalogica’nın nemlendiricili fondötenini ve Nars’ın allığını kullanıyorum. Arada yüz masajı yaptırıyorum. Cildim için ise derinlemesine temizlik ve nem maskesini tercih ediyorum. Sağlığıma mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum. Bunun için de bolca organik sebze ve meyve tüketmeye özen gösteriyorum.”
Gizem Özdilli
“Kese yaptırıyorum.”
“Geçenlerde Clinique’in yüz temizleme köpüğünü aldım. Masajı sevmediğim için hamama gidip kese yaptırmayı tercih ediyorum. Cildim için medikal takviye alıyorum. Doktorum Gönül Ergenekon’un önerdiği ürünleri kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Hazmı kolay olduğu için sık sık elma yiyorum. Latin danslarına katılıyorum.”
Ece Uslu
“Klasik cilt bakımı yaptırıyorum.”
“Lancome’un nemlendirici kremini ve Estee Lauder’ın fondötenini kullanıyorum. Arada klasik cilt bakımımı yaptırıyorum. Bolca armut tüketiyorum. Fit bir vücuda sahip olabilmek için ise pilates yapıyorum ve yüzüyorum.”
Neşe Erberk 
“Balkabağı çorbası içmeye özen gösteriyorum.”
“Kişisel bakımım için Nivea’nın gece gündüz kremini aldım. Mutlaka her gün öğle veya akşam balkabağı çorbası içmeye özen gösteriyorum. Bol miktarda meyve ve yeşil salata tüketiyorum. Aletli jimnastik ve pilates yapıyorum.“
Yazı: İlknur Kaşdemir / Formsante 
Nasıl sağlığımız için mevsiminde sebze-meyve tüketiyorsak, kişisel bakımımız için de düzenli olarak masajlar, cilt bakımları yaptırıyoruz. Böylece hem ruhsal hem de bedensel olarak kendimizi sağlıklı, mutlu ve iyi hissediyoruz. Bakalım ünlü isimler hangi bakımları yaptırıyor?
Hande Ataizi
“Masajla rahatlıyorum.”
“Kış aylarında cilt nemini kaybettiği için yüzüme nem maskesi uyguluyorum. Rahatlamak amacıyla masaj yaptırmayı tercih ediyorum. Günde beş öğün çiğ beslenmeye özen gösteriyorum. Bu sayede sebze ve meyveyi bolca tüketiyorum. Çiğ beslenme yöntemiyle cildim oldukça düzeldi. Ayrıca cilt bakımı da yaptırmayı ihmal etmiyorum.”