Burçlar ve evlilik

Burçlara göre aşk ve evlilik hayatı…

Burçlar ve evlilik

KOÇ
Kadın: Koç kadını bağımsızlığına düşkün olduğundan onu evliliğe ikna etmek kolay olmayacaktır. "Evet" demesi için doğru kişiyi bulduğuna her anlamda inanması gerekir.
Erkek: O bir gezgindir ve özgürlüğünü her şeyden çok sevdiği için evliliğe sıcak bakmaz. Evlenmeye karar verdiğinde ise sadık ve sevecen bir eş olur.

BOĞA

Kadın: Eşini seçerken çok seçici davranır ama seçimini yaptıktan sonra eşine her şeyiyle bağlanır ve ona sadık kalır.
Erkek: Aşk konusunda sadıktır. Şefkatli bir baba ve iyi bir aile reisi olur. Onun için dürüstlük, uzun süreli bir ilişkinin değişmez temelidir.

İKİZLER

Kadın: Evliliğe kendini hazır hissetmesi zaman alabilir. İhtiyaçlarını önemseyen ve onunla aynı hayat tarzını paylaşan bir eş ile çok mutlu olur.
Erkek: Büyük aşkı bulduğuna inandığında bir anda evlenmek isteyebilir. İstediği her kadını elde edebileceğine inanır ve zekasına güvenir.

TERAZİ
Kadın: Evlilik onun için öncelikle arkadaşlıktır. Evliliğe karar vermekte zorluk çekebilir. Onu seven, kısıtlamayan bir eşle mutlu olabilir.
Erkek: Paraya önem veren biri değildir. Tutkuları için gözünü kırpmadan para harcayabilir. Dostları da onun için çok değerlidir. Evliliğinizde zaman zaman kendinizi ikinci plana atılmış gibi hissetmenize neden olabilir.

AKREP

Kadın: Birlikte olduğu erkeğin cinsel ve duygusal arzularını tam anlamıyla tatmin etmesini ister. Flörtü, macerayı sevse bile, erkeğe sadık kalmayı tercih eder. Evliliğindeki tartışmalar genellikle kıskançlık yüzünden çıkar.
Erkek: Seks onun için çok önemlidir. Tutkulu bir eş olur ve kendisine değer verildiğini hissetmek ister. Beraber yaşaması kolay biri olduğu söylenemez.

YAY
Kadın:
Evlilik düşüncesinden çok hoşlanmaz. İlişkinin monotonlaşma fikri onu ürkütür. Vurdumduymaz gibi görünse de sorumluluklarının farkında olan bir kadındır. Doğru erkekle birlikte olduğunda tutkulu bir aşık olur.
Erkek: Çocuk ruhlu, çapkın ama eğlencelidir. Kıskançlığa ve dırdıra katlanamaz. Onlar için evlilik macera dolu bir keşiftir. Özgürlüğüne düşkünlüğü ilişkide sorunlar yaşamasına neden olabilir.

OĞLAK
Kadın: İçgüdüsel bir sorumluluk duygusu vardır. Tüm zorluklara, şikayet etmeden katlanır. İhmal edilmekten hoşlanmaz. Evi ve ailesi, onun için önemlidir.
Erkek: Duygularını pek belli etmese de saf ve gerçek sevginin peşinde koşar. Aradığı kendisi gibi güvenilir bir eştir. Evinde huzur ve güven ister.

KOVA

Kadın: Değişkendir. Kıskanç olmasa bile zor bir kadındır. Evleneceği erkek sakin ve güvenilir bir liman gibi olmalı, onu dengelemelidir.
Erkek: Özgürlüğüne düşkün yapısından dolayı genellikle geç evlenir. Fikirlerini destekleyen, kendisini olduğu gibi kabul edecek bir eşe ihtiyaç duyar.

BALIK
Kadın: Sıkıntılarını belli etmeyi sevmez. İlgiye ihtiyacı vardır ve sevildiğini hissetmek ister. Kendisini koruyacak, güçlü bir erkek arar. Mutlu ve güvenli bir evlilik ona iyi gelir.
Erkek: Gizemli bir yanı vardır. Bir anda çok ilgiliyken bir anda ilgisizleşebilir. Hayalindeki eş moralini yükselten ve sadık bir kadındır.YENGEÇ
Kadın: Yengeç kadını, güçlü bir erkek arar, ama hükmedici erkeklere katlanamaz. Onun değişen duygu hallerini anlayacak bir erkek ister ve onu bulduğunda kayıtsız şartsız bağlanır.
Erkek: Sahiplenicidir, sevdiği kişi için her türlü fedakarlığı yapabilir. Genellikle annesine benzeyen bir kadınla evlenir. Gizlemeye çalışsa da kıskançtır.

ASLAN
Kadın:
Eğlence hayatını sevmesi nedeniyle evlilik ona uzak gelebilir. Evlense de erken çocuk sahibi olmaya pek sıcak bakmaz. Hükmetmeyi sevdiği için daha sessiz ve sakin erkekleri seçebilir.
Erkek: Romantiktir ve kolay aşık olur. Aynı zamanda sahiplenici ve hükmedicidir. Bağımsızlığına düşkün kadınlarla uzun süre birlikte olamaz.

BAŞAK
Kadın:
Kendini beğenmiş görüntüsünün altında kırılgan bir kadın vardır. İlişkide sabırlı bir erkeğe ihtiyaç duyar.  Evlilik hayatında sözüne bağlı ve dürüsttür.
Erkek: Evlenmeden önce maddi konularda kendine güvenmek ister. Sabırlı ve aynı zamanda eğlenceli bir eştir. İnanmadığı şeyleri söylemeyi beceremez. Romantizm pek ona göre olmasa da eşini koruyup kollama konusunda çok başarılıdır.