Hangi ağaçsınız?

Doğum tarihinize göre hangi ağaçsınız, öğrenin!

Hangi ağaçsınız?

23-31 Aralık : Elma ağacı
01-11 Ocak : Köknar
12-24 Ocak : Karaağaç
25 Ocak-3 Şubat : Selvi
04-08 Şubat : Kavak
09-18 Şubat : Sedir
19-28 Şubat : Çam
01-10 Mart : Salkımsöğüt
11-20 Mart : Ihlamur
21 Mart : Meşe
22-31 Mart : Fındık
01-10 Nisan : Üvez
11-20 Nisan : Akçaağaç
21-30 Nisan : Ceviz
01-14 Mayıs : Kavak
15-24 Mayıs : Kestane
25 Mayıs-3 Haziran : Dişbudak
04-13 Haziran : Gürgen
14-23 Haziran : İncir
24 Haziran : Huş
25 Haziran-4 Temmuz : Elma
05-14 Temmuz : Çam
15-25 Temmuz : Karaağaç
26 Temmuz-4 Ağustos : Selvi
04-13 Ağustos : Kavak
14-23 Ağustos : Sedir
24 Ağustos-2 Eylül : Çam
03-12 Eylül : Salkım söğüt
13-22 Eylül : Ihlamur
23 Eylül : Zeytin
24 Eylül-3 Ekim : Fındık
04-13 Ekim : Üvez
14-23 Ekim : Akçaağaç
24 Ekim-11 Kasım : Ceviz
12-21 Kasım : Kestane
22 Kasım-1 Aralık : Dişbudak
02-11 Aralık : Gürgen
12-21 Aralık : İncir
22 Aralık : Kayın
Elma: Cazibeli ve dikkat çekici bir tarzınız var. Utangaç görüntünüzün altında macerapeset bir kişilik gizli! Ayrıca cömertsiniz de…
Kestane: Siz dürüst ve doğal birisiniz. İnsanları etkilemek gibi bir derdiniz yok. İlişkilerinizde sadık ve hassasınız.
İncir: Esprili, keyfine düşkün ve biraz da bencil birisiniz. Aynı zamanda azimli ve kararlısınız. Çocukları sevdiğiniz için iyi bir ebevyn olabilirsiniz.
Dişbudak: Çekici, zeki, eleştiriye gelemeyen birisiniz. Aşk, hayatınızın odak noktası ve tam anlamıyla sevdiğinizde sizden daha sadık biri bulunamaz.
Kayın: Zeki, dış görünüşe önem veren, spora düşkün bir kişisiniz. Lider özelliği taşıyorsunuz ve kariyer planınız hayatınızdaki önceliklerin başında geliyor.
Huş: Sakin, doğaya düşkün, yaratıcı birisiniz. Arkadaşlarınız hayatınızdaki önceliklerinizden. Gösterişten uzak sağlam dostluklar sizin için çok önemli.
Sedir: Kendine güvenen, her ortama rahatlıkla uyum sağlayan, konuşkan birisiniz. Lükse düşkünlüğünüz en bilinen özelliklerinizden.
Selvi: Mücadaleci bir ruha sahipsiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz. Kurallara boyun eğmek hiç size göre değil. İyimser ama biraz da ukala bir yapınız olduğunu söylemek hiç de abartılı olmaz.
Karaağaç: Esprili, lükse düşkün ve zeki birisiniz. Para ve hediye verme konusunda oldukça cömertsiniz. Pratik zekanız sayesinde iş hayatında kolaylıkla diğerleri arasından sıyrılıyorsunuz.
Köknar: En belirlğin özelliğiniz kıskançlığınız. Hırslısınız ve memnun edilmesi zor birisiniz. Ayrıca çalışkan, kendinden emin ve dürüstsünüz.
Fındık: Espri yeteneği gelişmiş, anlayışlı, talepkar olmayan, düzenli birisiniz. Her zaman kusursuzluğun peşindesiniz. Söz konusu aşk oyduğunda kaprisli ve kıskanç olduğunuz söylenebilir.
Gürgen: Kararsızlığınız en belirgin özelliğiniz. Başkalarına kolayca güvenmediğiniz için sosyal ilişkilerde çok girişken biri değilsiniz. Karşınızdaki kişinin bakımlı ve zevk sahibi olması sizin için önemli bir kriter.
Ihlamur: Zeki, çalışkan ve şüphecisiniz. Tembellik hiç size göre değil. Aileniz ve sevdikleriniz için her türlü fedakarlığı yapabilecek yumuşak huylu birisiniz. Zaman zaman kıskanç olabiliyorsunuz.
Akçaağaç: Hayalperest ve yaratıcısınız. Utangaç yapınızın altında yeni deneyimlere açık biri var. Başkaları üzerinde iyi bir izlenim bırakmak sizin için önemli. İlişkilerinizi güven temeline oturtmak istiyorsunuz ve bunu yakalayamadığınızda huzursuz olup kaçıyorsunuz.
Meşe: İşini şansa bırakmayan, hırslı bir yapınız var. Kalbinizden çok beyninizle hareket ediyorsunuz. Güçlü ve bağımsız birisiniz.
Zeytin: Dengeli, sıcakkanlı ve nazik birisiniz. Adalet duygunuz gelişmiş ve toplumsal olaylara karşı duyarlısınız. Okumayı ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsunuz.
Çam: Siz rahatına düşkün, tutkulu, güvenilir birisiniz. Pratik zekanız sayesinde iyi bir problem çözücüsünüz.  Çabuk aşık oluyor ve ilişkiden ilişkiye kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.
Kavak: Yeri geldiğinde cesur, yeri geldiğinde temkinlisiniz. Yalnızlıktan hoşlanıyorsunuz. Seçici olmanız aşk hayatınızda tıkanıklıklara yer açabiliyor.
Üvez: Hassas, dikkat çekmekten hoşlanan, insanları etkilemek için çaba sarf eden bir yapınız var. Hareketlisiniz ve yeni yerler keşfetmeyi seven, gezgin bir ruhsunuz. Bağımsızlığa düşkünlüğünüz ilişkilerinizi zora sokabiliyor.
Ceviz: Zor beğenen, hırslı bir kişisiniz. Bazen çok bencil bazen de çok verici olabiliyorsunuz. Uzlaşmacı olmamanız iş hayatınızda sıkıntıya düşmenize sebep olabiliyor.
Salkımsöğüt: Dürüstlük sizi en iyi anlatan kelime. Stresten hiç hoşlanmıyorsunuz. Hayalperest ruhunuza en iyi gelen aktivite, seyahat etmek.