Beyonce’den hiç görülmemiş fotoğraflar

Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği Beyonce, her ne kadar milyonlarca takipçisi olan bir Instagram hesabı olsa da özel hayatını paylaşmayı çok sık tercih etmiyor. Dolayısıyla kendi hayatına dair detaylar paylaştığında çok heyecanladığımız bir gerçek!

Beyonce’den hiç görülmemiş fotoğraflar

Bu sefer Queen B’nin aklında ne var bilmiyoruz ama geçtiğimiz günlerde 2019 yılında ailecek kutladıkları doğum gününden çok özel kareleri web sitesinde yayınladı.

Beyonce’den hiç görülmemiş fotoğraflar - Resim : 1
Blue Ivy’yi doğduğundan beri sık sık olmasa da kimi zaman annesi Beyonce’nin şarkılarında duyduk ya da ödül törenlerinde ön sırada izledik. Ama Blue Ivy’nin kardeşleri ikizler Rumi veSir’ün henüz hiç görmemiştik. Beyonce’nin web sitesinde paylaştığı fotoğraflarda hem ikizleri hem de onlarla vakit geçiren ailelerini görebiliyoruz. B at 38 albüm adıyla paylaşılan fotoğraflar bir tatil sırasında hepimizin çekebileceği kadar amatör olunca, samimiyet dozu da yüksek oluyor. Söz konusu çocukları olunca Beyonce de deniz kenarında kumlarla oynayabiliyormuş!

Beyonce’den hiç görülmemiş fotoğraflar - Resim : 2
Peki sizce Beyonce neden 2021’de Ocak ayının ilk günlerinde, 2019’un Eylül’ündeki tatil ve doğum günü fotoğraflarını paylaşmış olabilir? Tüm magazin dünyasının bu fotopraflara bayıldığı ve neredeyse tüm popüler kültür sitelerinde paylaşıldığını düşünürsek, bu sadece anıları yad etmek değil. Arkasında mutlaka bir albüm, iş birliği ya da en azından Beyonce’den başka bir proje gelecek gibi görünüyor. En kısa zamanda öğreniriz de 2021’in güzel geçeceğine olan inancımız artar!