En gözde çiftler!

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerini bir araya getirdik.

En gözde çiftler!

Mirgün Cabas & Tuba Ünsal
Eski manken ve oyuncu Tuba Ünsal ve gazeteci Mirgün Cabas, 31 Mayıs 2013’te Almanya’da evlendiler. Berlin Başkonsolosluğu’nda dünya evine giren çift bu haberi Mirgün Cabas’ın Twitter hesabından duyurdu.Haber: Hafta Sonu dergisi

Beren Saat & Kenan Doğulu

Hiç şüphesiz geçen yaza damga vuran ve en çok konuşulan çift, Beren Saat ve Kenan Doğulu idi. Özel anlarını gözlerden uzakta yaşamak için Meksika’ya bile giden ikili, hayranlarına yakalanmaktan kurtulamadı. Şu sıralar Beren Saat “Benim Dünyam” sinema filmi çekimleri için Büyükada’da bulunuyor, Kenan Doğulu da tabii ki sevgilisinin yanında. Çiftin ilişkisi, son derece istikrarlı bir şekilde devam ediyor. 
Haber:Hafta Sonu
Cem Yılmaz & Ahu Yağtu
Sadece evlilikleri değil, evlilik öncesi yaşadıklarıyla da gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti, gözlerden uzak kalma çabalarına rağmen insanların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Ağustos ayının başında baba olan Cem Yılmaz, Kemal bebeği magazincilerden saklamayı uzun süre başaramasa da, çift gözlerden uzak kalarak ve çıkan haberlere yorum yapmayarak adeta kendilerini unutturmaya çalışıyor.
Ata Demirer & Özge Borak
Film setinde başlayan aşk, magazin camiasındaki pek çok kısa süreli ilişkiden farklı olarak nikah masasında mutlu sonla taçlandı. Geçen yaz başında, nisan ayında evlenen çift, görüntülendikleri her yerde mutluluk pozları vermekten geri durmuyor. Son olarak annesine ev alacağı haberiyle gündeme gelen Ata Demirer’in evlendiğinden beri verdiği kilolar da çiftin gündemde kalmasını sağlıyor.
Wilma Elles & Kerem Göğüş
‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin kötü kadını Caroline karakterine hayat veren Wilma Elles, iş adamı Kerem Göğüş’le yaşadığı aşkla manşetlerden inmiyor. Yaz aylarında başlayan ilişki için önceleri reklam iddiaları ortaya atılmış olsa da, çift mutlu beraberliklerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Kerem Göğüş’ün eski nişanlısı Burcu Özcan bu ilişkinin reklam olduğunu söylese de, karşı taraf sessiz kalmayı seçerek olayı unutturma yoluna gitti.
Arda Turan & Sinem Kobal
Biri artık ülkemiz liginde top koşturmuyor, diğeriyse ekranlarda yeni bir projede görünmüyor; ancak bu çift ne zaman haber olsa en çok okunanlar arasına girmeyi başarıyor. Arda Turan ve Sinem Kobal aşkından bahsediyoruz. Büyük bir tutkuyla başlayan aşklarını çift nişanlanarak taçlandırdı, ancak şu sıralar çiftin başında kara bulutlar dolanıyor. Ayrılık dedikodularına henüz bir açıklamaya yapmayan Turan ve Kobal, konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor.