Harry Styles ve Olivia Wilde aşk yaşıyor

Son birkaç gündür gündemi meşgul eden Harry Styles ve Olivia Wilde aşkı, 2021’in en özel haberlerinden biri olmayı şimdiden başardı.

Harry Styles ve Olivia Wilde aşk yaşıyor

Harry’nin menajeri Jeff Azoff’un düğününe el ele gittikleri fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra çeşitli kaynaklardan ikilinin düğün boyunca bir çift gibi yakın oldukları ve geceyi aynı otel odasnda geçirdikleri paylaşıldı. Yani bu ilişki gerçek!

Harry Styles 26 ve Olivia Wilde da 36 yaşında olması sebebiyle ilk anda biraz şaşırtıcı görünse de aslında çiftin kimyasının tuttuğunu söylemek için yan yana fotoğraflarını görmek yetiyor. Zaten kaynaklara göre Harry ve Olivia birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar ve mutlu görünüyorlar.

Yönetmenliğini Olivia Wilde’ın yaptığı, Florence Pugh, Chris Pine ve Gemma Chan ile birlikte Harry'nin başrollerini üstlendiği korku filmi Don't Worry Darling'i çekerken haftalarca birlikte vakit geçiren çift, film ekibi bir otelde kalırken, yapım ekibinin geri kalanından uzakta bir evde birlikte yaşamayı seçtiler.

Harry Styles ve Olivia Wilde aşk yaşıyor - Resim : 1

Sette de sık sık birbirilerini karavanlarında ziyaret eden çiftin cilveli göründüğü dedikodularına bakarsak, ilişkilerinin en az iki aydır devam ettiğini söyleyebiliriz. Çünkü filmin çekimleri Kasım 2020’de devam ederken pozitif çıkan bir koronavirüs vakası nedeniyle ertelendi. Aynı zamanda Olivia Wilde 10 yıllık partnerinden geçtiğimiz yıl ayrıldı.

Olivia Wilde daha önce Dunkirk filminde izlediği Harry Styles’ın tarzından ve oyunculuğundan etkilendiğini daha önceki röportajlarında söylemiş hatta kendi filminde oynamayı kabul ettiğinde mutluluktan dans ettiğini de anlatmıştı. Çünkü filmin stil tarafı da ağır basacak ve Harry de son dönemin moda yıldızlarından biri!

Harry’nin kendinden 10 yaş büyük Olivia ile birliikte olması müzisyene yabancı kişiler tarafından şaşkınlıkla karşılansa da aslında daha önce kendisinden 15 yaş büyük Caroline Flack ya da beş yaş büyük Taylor Swift ile de birlikte olmuştu.