Justin Bieber adını Google’a aratırsa ne olur?

Hepimiz adımızı bir kere Google’a yazıp sonuçlarda neler çıktığına baktık ama bunu yapan milyonlarca hayranı olan biri olunca konu hemen dikkatimizi çekiyor.

Justin Bieber adını Google’a aratırsa ne olur?

Adını Google’a yazıp hakkındaki haberleri ve görselleri şöyle bir inceleyen isim Justin Bieber! Fakat kendisi sonuçtan hiç memnun kalmamış. En üstte çıkan fotoğrafların genelde 2020 yılında yayınlanan belgeselinin kırmızı halı seremonisinden olduğunu gören şarkıcı, “Fotoğrafların nasıl bir algoritmayla üst sıralara çıktığını bilmiyorum ama sağlıklı olmak için çok çaba gösteriyorum ancak insanların beni yasal yollarla sabote etmeye çalıştığını hissetmek çok yorucu” diyerek durumdan rahatsızlığını belirtti.

Kırmızı halı fotoğrafları genelde ünlü isimlerin zaten poz vermek amacıyla orada bulundukları için en iyi göründüğü anlar olur ve bu yüzden sürekli kullanılabilirler. Ama Justin’in buna yorumu, “Bunlar oldukça sağlıksız olduğum ve Lyme hastalığıyla mücadele ettiğim dönemden, medya bunları kullanmayı seçiyor ama o zamanlar zor bir dönemden geçiyordum.” şeklinde oldu.

Ocak 2020’de düzenlenen galadan sonra defalarca yeni fotoğraf çekimi yaptığını, basınla bunları paylaştığını ve yenilerinin kullanılmasını rica ettiği halde yine eski fotoğraflarının kullanılmasını çok yorucu bulan Justin Bieber, “şu an cildim çok daha iyi görünüyor, medya eski fotoğrafları kullanmak zorunda değil.” dedi.