Ünlülerin 'ideal erkek' tanımları

Ünlülerin ideal erkek tanımları!

Ünlülerin 'ideal erkek' tanımları

Özge Özpirinçci
‘Kendi sesine aşık değildir, dinlemeyi de bilir’

Engin Altan Düzyatan’dan ayrıldıktan sonra bir süre ortalarda görünmeyen Özge Özpirinçci, ‘Aşk Yeniden’ dizisiyle ekranlara ve hayranlarına ‘merhaba’ dedi. Buğra Gülsoy’la birlikte ekranda uyumlu bir ikili olan Özpirinçci, aşk hayatında ise şimdilerde Burak Yamantürk’le mutluluğu yakalamış gibi görünüyor. Özpirinçci, son derece enerjik ve neşeli karakterini sosyal medya hesabından paylaştığı iletilerle adeta eşe dosta gösteriyor. Başarılı oyuncu, sevebileceği erkek tarifini maddelere ayırmış. İşte madde madde Özge’nin mükemmel erkeği:
• Sana aksesuar muamelesi yapmaz. Seni önce insan, sonra kadın olarak görür.
• Eşine, damadının kızına davranmasını istediği gibi davranır. Çifte standartları yoktur.
• Büyürken en az bir hayvan beslemiştir. Bir canlının sorumluluğunu almayı bilir ki, bu da onun iyi bir baba olacağının göstergesidir.
• Sadece önyargılı insanlara karşı önyargılıdır. Ve bu ironinin farkındadır. Çuvaldızla saldırıya geçmeden önce iğneyi kendine batırmayı bilir.
• Kendi sesine aşık değildir. Konuşmayı bildiği gibi dinlemeyi de bilir.
• Mükemmel olduğunun farkında değildir. Mütevazıdır.
• Sevdiği kadına sevgisini gösterebilecek kadar kendine güvenir.

Ezgi Mola 
‘Kafa dengi biri...’

Şu sıralar ‘Kocan Kadar Konuş’ filmiyle gündemde olan son dönemin başarılı oyuncularından Ezgi Mola, seveceği erkeği tarif ederken çok fazla detaya girmeyen isimlerden. Şu sıralar Serkan Altunorak’la birlikte olan Mola’nın hayatına sokacağı erkeği seçerken aklındaki kriter, onun kafa dengi olması. Görünen o ki Ezgi Mola, statü ve paradan önce karşılıklı anlaşabilmeyi tercih ediyor.*Hafta Sonu dergisinden alınmıştır.

Hayatınıza giren karşı cinsin sizi her anlamda tamamlayan biri olmasını istersiniz. Eksiğinizi kapatan, mutluluğunuzu ve kederinizi paylaşan biri olması tercih nedenidir. Bu anlamda da herkesin kafasında bir ‘hayatımın kadını’ ya da ‘hayatımın erkeği’ tarifi vardır. Biz de, Helin Avşar’ın yaptığı ideal koca tarifinden yola çıktık ve ünlülerin evlilik yolunda emin adımlarla yürümek istedikleri ideal erkek tanımlarını derledik.

Helin Avşar
‘Gece hayatı istemem’

Selim Yerebakan’la yaşadığı aşkı evliliğe taşımak gibi ciddi düşünceleri olan, hatta sevgilisini aile üyeleriyle tanıştıran Helin Avşar, bu ilişkiyi ne yazık ki yürütemedi. Geride bıraktığımız haftalarda arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Helin Avşar, hayalindeki erkekle ilgili açıklamalarda bulundu. Avşar, “Eskiden isteklerim çoktu, gençliğimde özellikle... Ama artık öyle büyük bir isteğim yok, kocam çok para kazanmasa da olur, bir şekilde hallederiz. Sabah 09.00, akşam 17.00 çalışan bir insan olsun, akşam evine gelsin, gece hayatı olmasın. Ben de zamanında çok gece hayatına takıldım ama artık kendimi işime verdim” diye konuştu. Çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Helin Avşar “Artık kimse evlenmeyi düşünmüyor, ortam da çok ilginç, insanlar da değişti” dedi.

Yağmur Tanrısevsin
‘Gizemli olması yeterli’

‘Maral’ dizisi dışında bir sit-com projesi olan ‘Bana Baba Dedi’ adlı dizide izleyeceğimiz Yağmur Tanrısevsin, ekranların genç ve güzel oyuncuları arasında yer alıyor. Adı bir dönem ‘Güneşi Beklerken’ dizisinden rol arkadaşı Kerem Bürsin ile de anılan Yağmur Tanrısevsin, hayatındaki erkeği tanımlarken çok fazla detaya girmemeyi tercih edenlerden. Tanrısevsin, ilgisini çekecek erkeğin gizemli olmasını yeterli görüyor.

Meryem Uzerli
‘Beni özgür bırakması lazım’

Yeni ve iddialı projeler için Türkiye’ye dönen ancak dizi projesiyle ilgili bir türlü net bir şey söyleyemeyen Meryem Uzerli, Ozan Güven’le kısa süreli birliktelik yaşamış ve magazin gündemini hayli meşgul etmişti. İş adamı Can Ateş’ten bir kız çocuğu sahibi olan Meryem Uzerli, kendisini etkileyebilecek ve hayatına girebilecek erkeği tarif ederken, “Doğal, yapmacık olmayan... Bir taraftan koruması ve bana sahip çıkması lazım. Diğer taraftan beni özgür bırakması lazım. Görüntü olarak gözlerinin içinde ışık olduğu müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten. Öyle bir adam beni etkileyebilir” sözlerini kullanıyor.

Hazal Kaya
‘Samimi olsun canımı yesin’ 

‘Maral’ dizisinin başrol oyuncularından Hazal Kaya, son zamanlarda rol aldığı projelerde aradığını bulamayan bir oyuncu. Ancak Kaya’nın karşı cinste aradığı özellikler kariyerine kıyasla son derece net ve ortada. Kusurlu kişileri çekici bulduğunu söyleyen güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sürekli gülen insanlardan rahatsız olurum. Hiç o kadar sorunsuz bir dünyada yaşamıyoruz! Şirinlik muskası kişileri samimiyetsiz buluyorum. Karşımdaki insan samimi olsun canımı yesin.” Kaya, şu sıralar kendisinden 14 yaş büyük olan oyuncu Ali Atay’la birlikte.