Sonbaharı karşılarken

İsli, puslu günleri karşılamadan önce sonbaharın tadını çıkarmalı. Açık havada takılmaya devam!

Sonbaharı karşılarken

“Sushi’yi severim ama etten de vazgeçemem, karar veremiyorum” diyorsanız tam da ihtiyacınıza yanıt olabilecek bir konsept duruyor önünüzde. Ercan Yamantürk ve ekibi, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da ‘Yiyebildiğin Kadar Sushi ve Et’ konseptiyle akşam yemeklerine yeni bir soluk getiriyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un lezzet tutkunlarını uluslararası gurme kültürlerle buluşturan restoranı IST TOO, Japon mutfağının en lezzetli üyelerinden biri olan sushileri ve çeşitli etleriyle ilginç bir deneyime çağırıyor. Menüde sunulan birbirinden farklı lezzetleri her cuma ve cumartesi 18.30- 22.00 saatleri arasında tadabilirsiniz.
Tel: (0212) 275 88 88


1. Bistro 33
Caddebostan’ın ne güzel ve ‘o bir klasik’ denmeyi hak eden mekanlarından. Bir hafta sonu kahvaltısı için croque monsier, hafif atıştırmalıklar istiyorsanız tapas tabağı ya da ana yemek için leziz etlerden birini tercih edebilirsiniz.
Tel: (0216) 478 65 50

Sonbaharı karşılarken - Resim : 1

2. Dalyan Club
Hafta sonlarının vazgeçilmezi, uzun soluklu kahvaltılar için yeşillikler arasında, bahçe keyfinin tadına doyulmuyor. Fenerbahçe’deki Dalyan Club şehrin tam merkezinde ama bir o kadar da dışındaymış gibi.
Tel: (0216) 348 58 41

3. Any İstanbul
Arnavutköy’ün en tatlı mekanlarından. Üstelik trüflü karides, lahmacun pizza, keçi peynirli burger gibi yepyeni lezzetleriyle fark yaratıyor.
Tel: (0212) 265 32 69