Cool Roberts

Ünlü oyuncu JulIa Roberts Givenchy’nin 2015 ilkbahar-yaz kampanyası için objektif karşısına geçti.

Cool Roberts

Sezonun dansı
Kışın dolabınızda ihtiyacınız olan şey ne? Kürk mü, kışın karanlığına inat ışıldayan neon renkli bir mont mu? Leopar mı yoksa kamuflaj mı? Hepsini bulabileceğiniz bir adres versek ne dersiniz? Her zaman farklı olmayı başaran TwIst bu yıl da oldukça renkli bir koleksiyonla karşımızda. Farklı ama rahat olmak için uğramadan geçmeyin…

Melis Göral  Işıklı kadın
Son zamanlarda ismini çok daha sık duymaya başladığımız mücevher tasarımcısı Melis Göral, başarısı ve güzelliğiyle yeni yılda ışıltısını artıranlardan… 

Mini röportaj

Stilinizi nasıl tanımlarsınız?

Modern, rahat ve zamansız. Bu üç kelime stilimi tam anlamıyla yansıtıyor. Genellikle özgünlük ve sadelikten yanayım. Sezonun trend bir parçasını minimal ve klasik bir parçayla kombinleyip, aksesuarlarla farklılaştırarak ön plana çıkarmayı seviyorum.

Tasarımlarınızı hazırlarken ilham kaynağınız ne oluyor?
Hayattan genel olarak beslenmenin çok önemli olduğuna inanıyorum. Moda trendleri, sosyolojik etkileşimler, mevsimler, doğa, müzik, kokular... Kısacası ‘var olmak’. Aslında hepsi tasarımlarımı hayata geçirmeden önce etkilendiğim noktalar ama en çok seyahatlerimden ilham alıyorum. Bir şehirde daha önce bulunmuş olsam bile her seferinde farklı bir gözle, algıyla ve ruhla yepyeni olgular, hisler, yerler ve fikirler keşfediyorum.

En beğendiğiniz mücevher tasarımcıları?
Türkiye’den Adler Mücevherat, Sevan Bıçakçı, yurt dışından ise Lorenz Baumer, Jeanne Toussaint ve Stephen Webster’in tasarımlarını beğeniyorum.

Yazı: Asena Sarıbatur

Mert Alaş ve Marcus Piggot’un fotoğrafladığı kampanya çekiminde Roberts’ın koyu renk saçları, şehirli ve cool hali dikkat çekiyor.


Vahşi Puma: Rıhanna
Genç yaşına rağmen stiliyle ikon olarak adlandırılan bir isim o. Hem güzel hem başarılı hem dünyaca ünlü. Attığı her adımla dikkat çeken Rihanna, Puma ile bir araya geldi. Ayakkabılarıyla ünlü spor markası Puma için ayakkabıya ek olarak tişört, pantolon gibi parçalar hazırlayacağı söylenen Rihanna’nın çok başarılı bir iş çıkaracağına eminiz!
En güzel yıl
Moda dünyasının ünlü fotoğrafçısı Steven Meisel ile ünlü modeller bir araya geldi! Merakla beklenen 2015 Pirelli Takvimi’nin fotoğrafları paylaşıldı. Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova gibi ünlü modellerin yer aldığı takvimin bu yılki teması fetiş… Peki ya açılış kiminle dersiniz? Adriana Lima! Yeni yıl heyecanımız katlandı.

Sloganını seç!
Sezonun trendi slogan baskılar kışı eğlenceli hale getirmek için iyi bir fırsat. Sıradan bir tişört, sweatshirt, bere veya kazağı farklı kılmak çok kolay. Sloganınızı belirleyin ve bunu kıyafetlerinize de yansıtın.