Dua Lipa striptiz kulübüne gittiği için gelen eleştirilere cevap verdi

Geçtiğimiz Ocak ayında, Lizzo’nun düzenlediği Grammy after-party’si için gittiği Crazy Girls isimli bir stripriz kulübünde görüntüleri kaydedilen Dua Lipa’nın bir dansçıya para taktığı görüntüleri de çıkınca internette büyük bir fırtına koptu.

Dua Lipa striptiz kulübüne gittiği için gelen eleştirilere cevap verdi

Gelen tepkilerin büyümesiyle #DuaLipaIsOverParty Twitter'da trend olmaya başladı ve birçok kişi Lipa, Lizzo ve Lil Nas X'in "kadınları sömürdüğünü" söyledi. Başta Dua Lipa, bu eleştirilere kulak asmadı ama Rolling Stone dergisinin kapağında yer aldığı Ocak sayısında, aradan bir yıl geçmiş olmasına rağmen ona “anti-feminist” demeyi seçenlere bir cevabı vardı.

"BU TEPKİLER İKİYÜZLÜ"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rolling Stone (@rollingstone)'in paylaştığı bir gönderi

 
Eleştirilere verdiği cevapta striptiz kulübüne gitmesini eleştirenlerin aksine kararının arkasında duran Lipa, “Eğer bir feministseniz, kadınları tüm çalışma alanlarında da desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum,” dedi. Dua Lipa açıklamasına, “Seks işçilerini desteklemeliyiz, çalışmanın onların hakkı olduğuna inanmalıyız,” diye devam etti.

Eleştirinin "oldukça ikiyüzlü" olduğunu, çünkü bu davranışın gerçekten insanların "kadınları kendileri için uygun olduğunda desteklemek istediklerini" gösterdiğini ve bunun da kadın düşmanlığı olduğunu söyledi.