Hediyenin en güzeli...

Ünlü isimlere ‘Sevgililer Günü’nde aldığınız en güzel hediye neydi?’ diye sorduk! İşte cevapları...

Hediyenin en güzeli...

Şebnem Bozoklu
Sevgililer Günü’nü ciddiye almayan biri olmama rağmen hediyelere bayılırım! Hangimiz planlanmış güzel bir tatile hayır diyebiliriz ki? Düşünsenize hep gitmek istediğiniz ya da gitmeye bayıldığınız bir yere alınmış iki bilet ve otel rezervasyonu. Benim favori hediyem her zaman seyahat.

Furkan Andıç
Beni özel hissettirecek, maliyeti az ama maneviyatı yüksek bir hediye. İlişkimiz devam etsin ya da etmesin o hediyelere baktığımda beni gülümsetmeli, anılar aklıma gelmeli.

Tanem Sivar
Bana fark ettirmeden, gözlemleyerek ya da benim dahi hatırlamadığım konuşmalardan tüyo alarak bir seçim yapması çok önemli. Bu şekilde alınan her hediye değerli bence.

Can Sipahi
Uçak bileti! Bir Sevgililer Günü’nde sevgilim bana yurt dışı tatili için bilet almıştı. Kesinlikle etkilenmiştim. Hem de çok...
Meyra
Eşim ile birlikte olduğumuz her günümüz anlamlı. Sürprizleri seviyorum! Beklemediğim bir anda attığı sevgi dolu bir mesaj bile beni çok mutlu eder. Bir not yazıp cebine bırakmak gibi kalpten yapılan bir jestin mutlu edemeyeceği kimse de yok bence...