Jennifer Lopez’in haksız eleştiriye tahammülü yok!

Bakım ve güzellik dünyasına JLo Beauty isimli markasıyla giriş yapan Jennifer Lopez, bakım maskelerinden birinin tanıtımını yaptığı videosuna yorum yazan ve tonlarca botoks yaptırdığını söyleye hayranına sert bir cevap verdi.

Jennifer Lopez’in haksız eleştiriye tahammülü yok!

JLo Beauty henüz yeni bir marka olmasına rağmen, arkasındaki ismin gücüyle fazlasıyla insana ulaştı. Jennifer Lopez’in yaşlanmayan cildi ve vücudunu da düşünürsek, herkesin onun sırlarını merak etmesi de gayet normal. Jennifer Lopez’in sırlarını veya JLo Beauty’nin vaatlerini görmek isteyen herkes tabii ki önce markanın sahibesinin profilini ziyaret ediyorlar. JLo da hayranlarını yanıltmayarak ürün tanıtımlarını olabilecek en doğal haliyle yapıyor. İnsanlar müzik dünyasının yıldızını övüyor olsalar da tabii ki yorumlar bölümünde her zaman farklı fikirlere sahip birileri var.

Paylaştığı bir videoda yüz maskesini kullanan JLo, “Maskeyi şimdi çıkardım, dürüst olmam gerekirse yüzümde tek bir çizgi bile göremiyorum” diyerek maskesini övüyor. Gerçekten de ışıl ışıl bir ciltle karşılaşıyoruz. Bu arada şüpheci takipçilerinden biri JLo’nun gönderisinin altında, “Kesinlikle botoksunuz var, hem de tonlarca ve hepsi de iyi görünüyor. Sadece söylüyorum.” diye bir yorum yazdı ve JLo bu yoruma sessiz kalamadı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo)'in paylaştığı bir gönderi


Jennifer Lopez’in bu yoruma cevabı önce gülmek sonra da net bir açıklama yapmak oldu: “LoL, bu sadece yüzüm. 500. kez söylüyorum, hiçbir zaman botoks yaptırmadım, hiçbir şey enjekte etmedim ya da ameliyat olmadım.”

Bu konuda açıklamasına devam eden Lopez, pozitif olmanın cilde de iyi geldiğini ve bu yorumu yazan kişinin JLo Beauty’ye bir şans vermesi gerektiğini de söyledi. Tabii botoks imaları tek bir yorumla sınırlı değildi üstelik bu açıklama da kimseye inandırıcı gelmedi. Şov dünyasının hiçbir işi riske atmadığını düşünürsek bu yorum ve cevap önceden hazırlanmış olabilir ama bunu asla bilemeyiz. Yine de JLo Beauty sektöre heyecan ve yepyeni alternatifler getirdiği için güzellik meraklıları olarak mutluyuz!