Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor mu?

Sık sık haklarında boşanacaklarına dair haberler çıkan Kim Kardashian ve Kanye West, ilişkilerinde geçirdikleri zor yılın ardından ayrılmaya karar verdi ancak henüz resmi bir boşanma davası açmadılar.

Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor mu?

Kim ve Kanye ya da Kimye ikilisi sekiz yıldır birlikte, bunun altı yılında da evliydiler. İtalya’da bir şatoda, Andrea Bocelli’nin sürpriz konuk olduğu şaşalı bir düğünle evlenen çift, evlilikleri boyunca herhangi bir anı abartılı yaşamadan geçirmediler. Kanye’nin Kim için aldığı abartılı hediyeler,  verdikleri partiler ve hatta Taylor Swift ile yaşadıkları sorunlar bile abartılıydı ve magazin basınında sürekli yer buluyordu. Geçtiğimiz yıl ise Kanye West’in sağlık problemleri ve ardından Kanye’nin evine dönmek istememesi nedeniyle çiftin ayrılığın eşiğine gelmesi dikkatleri çekmişti. Çift, bu krizlerin ardından ayrılma kararı aldı.

Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor mu? - Resim : 1

Nisan 2012'de ilişkilerini duyuran Kimye, North, Saint, Chicago ve Psalm adından dört çocuğa sahip ve son dönemdeki iddialara göre çift yalnızca çocukları için bir araya geliyorlar ama evli bir çiftin hayatına sahip değiller ve ayrı yaşıyorlar. Kim Kardashian’a göre bu evlilik bir süredir bitti. Henüz boşanma davasının açılmamış olmasının sebebiyse, çocukları için en doğru kararı verdiğinden emin olmak istemesi. Dolayısıyla bu bitmek üzere olan evliliklerine bir şans daha vermek istiyorlar ve geçtiğimiz yıldan beri evlilik danışmanlığı almaya başladılar.

Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor mu? - Resim : 2

Çiftin evlilik danışmanlığı almasının ve Kim Kardashian’ın henüz boşanma davası açmamasının sebeplerinden biri de Kanye West’in yaşadığı ciddi bir bipolar nöbetler geçirirken evliliği bitirmenin acımasızca olduğunu düşündüğü söyleniyor. Kanye’ye yakın kaynaklarsa ünlü rapçinin yakında Kim’den gelecek boşanma belgelerini beklediğiniz ve Kim’in artık bu evliliği yürütemeyeceğini bildiğini söylüyor.

Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor mu? - Resim : 3

Gelen en güncel bilgilere göre Kim Kardashian bir yandan da boşanma avukatı arayışlarına başladı. Her şeyi gözler önünde yaşamaya alışmış Kim Kardashian için bakalım süreç ne kadar gizli kalabilecek?