Miley Cyrus Kendall Jenner’ın doğum gününe giden herkesi takipten çıkardı mı?

Henüz açıklanmış bir bilgi yok ama keskin gözlü hayranlardan hiçbir şey kaçmıyor. Belli ki pandemi döneminde doğum günü partisine gitmek Miley Cyrus için kabul edilebilir değil.

Miley Cyrus Kendall Jenner’ın doğum gününe giden herkesi takipten çıkardı mı?

Kendall Jenner cadılar bayramını fırsat bilerek doğum günü kutlamasını birkaç gün öne aldı ve kalabalık bir parti verdi. Tabii ünlü isimlerde bu partiye akın etti desek yanlış olmaz. Her ne kadar davetlilerden korona testi yaptırmalarını istemiş olduğu konuşulsa da bu parti birçok kişinin eleştirilerine de hedef oldu.

100 konuğun davetli olduğu partide görevliler dışında kimse maske takmıyordu ve açık havada gerçekleştiği için herkes daha rahat hissediyordu. En azından söylenenler böyle... The Weeknd, Justin Bieber ve Kylie Jenner gibi isimler partideyken, evinde geceyi kitap okuyarak geçiren Miley Cyrus’ın hayranları şarkıcının Instagram'ında ilginç bir detay fark etti. Miley Cyrus partiden önce konukların hangisini takip ediyordu bilmiyoruz ama artık ünlü isimlerin hiçbiri takip listesinde yer almıyor. Hayranları bunu bir tepki olarak görse de Miley Cyrus açıklama yaparak, takipten çıkardığı söylenen hiçbir ismi daha önce de takip etmediğini belirtti.

Partiye tepki gösteren diğer ünlüler de hiçbir eğlencenin sağlığı riske atmakla ölçülemeyeceğini söyledi. Özellikle partideki kimi video ve fotoğraflarda görevlilerin rahatsız olduğunun düşünülmesi de genel olarak eleştirilerin çıktığı noktaydı.