Neden herkes Kylie Jenner’ın duşundan bahsediyor?

Yine bir Kardashian-Jenner meselesi bugünün gündemine oturmayı başardı. Bu sefer Kylie Jenner’ın 35 milyon dolarlık evindeki detaylar Twitter kullanıcılarının dikkatini çekti.

Neden  herkes Kylie Jenner’ın duşundan bahsediyor?

Kylie Jenner, Kardashian-Jenner ailesinin en küçük kız kardeşi olarak yakın zamana kadar sadece perukları ve dudak dolgularıyla magazin konusu olurken don birkaç yılda kurduğu kozmetik şirketi Kylie Beauty ile kısa sürede kendi imkanlarıyla milyarder olan en genç girişimci oldu. Tabii “kendi imkanları” denilince sıfırdan başladığını düşünmemeliyiz çünkü hali hazırda milyonlarca takipçisi olan ve her yaptığı taklit edilen bir popüler kültür ikonundan bahsediyoruz. Bu nedenle başarısının tanımı eleştirilse de oldukça değerli bir marka yaratmış bir iş kadınına dönüştüğünü de göz ardı edemeyiz. Milyarder olunca Kylie Jenner’ın lüks hayatı da daha çok dikkat çekmeye başladı.

Kylie Jenner’ın lüks hayatının merkezindeki 36 milyon dolar değerindeki evinin her detayı da hayranların ve takipçilerin ilgisini çekiyor tabii. Geçtiğimiz hafta evini sosyal medya hesaplarında paylaşan Kylie, lüks pembe mermerli banyosunu da takipçilerine gösterdi. Her detayı binlerce dolar eden evin banyosundaki duş başlığı ve su basıncının güçlü olmaması birçok takipçi tarafından komik bulundu ve hızla Twitter’ın yeni eğlence malzemesi oldu.

Bir kişi akan duş başlığının fotoğrafının yanına "Kylie'nin çok fazla parası var ama su basıncı buna benziyor,” yazarak ekran görüntüsü paylaştı ve ardından bu tweet’in viral olmasıyla herkes fikirlerini yazmaya başladı. Kimileri “bu kıza hemen bir tesisatçı bulun,” yazarken bazıları da gerçekten Kylie Jenner’dan daha iyi bir su basıncı ve duş başlığına sahip olmaktan dolayı mutlu gibiydi.