Aromatik otlu semizotu salatası

Aromatik otlu semizotu salatası tarifi

Malzemeler:
Yarım paket kurutulmuş domates
1 dal taze kekik
1 dal taze biberiye
2 gr sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 gr deniz tuzu
2 keçi peyniri
1 dal taze nane
1 dal taze lavanta çiçeği
1 yemek kaşığı un
2 siyah zeytin
Tuz, karabiber
Kızartmak için
Un ve ayçiçeği yağı

Hazırlanışı:
Sarımsakları ince dövün. Keçi peynirini halka kesin. Kurutulmuş domatesleri kekik, biberiye, dövülmüş sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile yaklaşık 3 saat kadar marine edin. Keçi peynirlerini una bulayıp teflon tavada rengi nar gibi olana dek kızartın. Domatesleri siyah zeytin dilimleri ile üst üste dizin ve üzerlerine birer çöp şiş saplayın. Kızarmış keçi peynirlerini dik olarak tabağa yerleştirin, lavanta çiçeği ve taze nane ile süsleyip hafif zeytinyağı gezdirip servis yapın.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.