Antep fıstıklı biscotti

Antep fıstıklı biscotti tarifi

Malzemeler:
3 yumurtanın akı
75 gr toz şeker
1 tatlı kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
110 gr un
110 gr Antep fıstığı

Hazırlanışı:
Yumurta aklarını mikser ile çırpın. Şekeri ilave ederek koyulaşıncaya kadar çırpmaya devam edin. Rendelenmiş portakal kabuğu, un ve fıstıkları ekleyip karıştırın. Hamuru 8x26 cm’lik kalıba aktarıp 30 dakika 190 derece fırında pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Fırın ısısını 150 dereceye düşürün. Soğumuş olan keki ince dilimleyin ve tepsiye dizerek tekrar 15 dakika pişirin. Tel ızgara üzerinde soğumaya bırakın. Servis yapın.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.