Havuçlu kek

 - kişilik   -
Karıştırma kabına yumurtayı kırın. Üzerine toz şeker ekleyip çırpın. Üzerine sıvıyağ, unu 1 paket kabartma tozu ve 1 paket vanilya ekleyip tekrar karıştırın. Ceviz ve rendelenmiş havuç ekleyin. Karışımı kek kalıbına boşaltıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Sosu için tencereye 2 su bardağı sütü alın. Üzerine 1.5 su bardağı toz şeker, 1 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı nişasta ve 1 paket vanilya ilave edin. Sosu devamlı karıştırarak bir sos elde edin. Kekini piştikten sonra kalıbından çıkartın. Servis tabağına keki alın. Üzerine sosu dökün.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.