Çikolatalı breadpuding

Çikolatalı breadpuding tarifi

Malzemeler:
75 gr bitter çikolata
75 gr sütlü çikolata
75 gr beyaz çikolata
700 gr krema
4 adet yumurta
1/2 adet taze vanilya
5 gr kabartma tozu
7 adet kruvasan

Hazırlanışı:
Krema, yumurta, taze vanilya, kabartma tozunu bir kapta karıştırın. Önceki günden kalma kruvasanları yağladığınız fırın kabına bölerek yerleştirin. Üzerine parçaladığınız çikolataları ve kremalı karışımı dökün. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında 18 dakika pişirmeniz yeterli.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.