Hodan salatası

Hodan otuyla hafif salata tarifi

Malzemeler:
50 g krem peynir
1 küçük kase süzme yoğurt
1 çay bardağı badem içi (Yağsız olarak kavrulmuş)
1 salatalık (Çok ince dilimlenmiş)
1 yedikule marulu (Yapraklara ayrılmış)
250 g ince doğranmış hodan yaprağı ve filizleri
1 yemek kaşığı limon suyu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz

Hazırlanışı:
Sosu için peyniri, yoğurdu, zeytinyağını ve limon suyunu iyice karıştırın. Kalan tüm malzemeyi ekleyip sosla tatlandırın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.