2022 İlkbahar/Yaz trend raporu

MİNİMAL EFOR

Yenilikçi ve kesinlikle tertemiz bir sayfa açmanızı garanti ediyor. 2022 ilkbahar/yaz trendlerinin minimalistlerinden Sportmax, terzilik marifetini spor bir maskülen kesime ithaf ederken; Chloe, tepeden tırnağa kesinlikle bohem hissettiriyor. Givenchy ise karışık işlemelerle güçlendirilmiş ve yine de ‘az olan’ı savunan etek detaylarıyla minimal eforun gerçek bir temsilcisi. Siyah, beyaz ve gri ekseninde dolaşan minimalizm, neredeyse buzlu mavi elbisesiyle Alexander McQueen’in marifetli ellerinde ise yeni bir renk alternatifi üretiyor.

Neden önemli? Alışkanlıklarımızı her alanda değiştiren küresel sağlık krizi, ‘az’a olan arz talep ilişkisine de yeni bir denge getiriyor. Tasarımcılar, kaygıların panzehiri olarak minimalizmi kucaklayarak; sakince yeni başlangıçlara işaret ediyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil