5 dakika yeter!

Beş dakikada daha bakımlı ve uyanık görünebilir misiniz? Kesinlikle evet. Sabah saatleri hepimiz için çok değerli; hele zamanla yarışan kadınlar için. Bu değerli zamanı yatakta uzatmanın basit püf noktaları var.

Hazırlayan: Gülru İncu

Nemlendirme
Kuru cilt birçok problemi beraberinde getirir. Nem kaybına karşı koruma bariyeri oluşturmak ise kızarıklık, gerginlik ve kaşıntı hissinin iyileşmesine yardımcı olur. Su ihtiyacını karşılamış bir cilt her zaman pırıl pırıl görünür. Nemlendirme cildinizin uyanmasını sağlar. Sabah cilt bakımının ilk adımında cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayacak bir nemlendirici kullandığınızdan emin olun.


Lierac Hydragenist Oksijen Veren Jel-Krem 294 TL

Dengeleme
Özellikle hassas ciltler yanma ve kızarıklığa maruz kalabiliyor. Misel sular, kuru ve hassas ciltleri rahatlatıyor ve cildin nemini koruyor. Renk düzenlemenin diğer bir adımı göz altı kapatıcıları. Kapatıcıların cilt kusurlarını gizleyen çeşitli renkte olanları da var. Örneğin morlukları, leke izlerini ya da kızarıklıkları kapatmak için farklı renkleri tercih edebilirsiniz. Fondöten yerine BB, CC ya da renkli nemlendiricilerden de yararlanabilirsiniz.


Bobbi Brown kapatıcı 180 TL

Renklendirme
Bronzlaştırıcı pudra ya da şeftali tonlarındaki bir allıkla birkaç saniye içinde canlı bir yüze sahip olabilirsiniz. Hem ruj hem de allık olarak kullabileceğiniz çok amaçlı ürünler, zamandan tasarruf etmenizi kolaylaştırır. Doğal ve dinlenmiş bir görünüm için aynı ürünü göz kapaklarınıza da sürebilirsiniz.


YSL Bronzlaştırıcı Pudra 310 TL

Aydınlatma
Pudra, likit ve krem formlarıyla satılan aydınlatıcılar, yüzünüze daha canlı ve ışıltılı bir görünüm verir. Aydınlatıcıyı kaşların başlangıç noktasının üzerine, burun kemiğinin üzerine, yanaklara, dudak üzerine, kemiklerinizi belirginleştirmek için elmacık kemiklerinin üzerine ve çeneye sürebilirsiniz.


Dior Aydınlatıcı 324 TL

Derinlik kazandırma
Yeteri kadar uyuyup uyumadığınızı, dinlenip dinlenmediğinizi ilk ortaya koyan şey gözleriniz. Tıpkı yüzünüz gibi gözleriniz de farkını ortaya koymak için ışığa ihtiyaç duyar. Göz kapaklarının köşesine ışıltılı bir far ve kirpiklere hafif bir maskara ile gözlerinize ihtiyaç duyduğu aydınlığı verebilirsiniz.


Kiko Milano Far 55.95 TL

Güzellik için sadece 5 dakika fotogaleri için tıklayın

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil