9 yeni keşif: Yaza hazırlık için 9 yeni ürün

Hayatınıza güzellik katacak makyaj malzemelerinden parfüm ve cilt bakım ürünlerine kadar en yeni ürünleri güzellik panomuza ekledik.

Hazırlayan: Nilgün Yıldız Konakcı

KİRAZ ÇİÇEKLERİNİN BÜYÜSÜ
Kiraz çiçeğinden ilham alınarak tasarlanan M.A.C Cherry Wilde koleksiyonu, capcanlı pembe ambalajları ve en doğaldan en çarpıcı tonlara kadar uzanan büyüleyici dokuları ile makyaja eğlenceli bir dokunuş getiriyor. Gözler, dudaklar ve cilt için kullanabileceğiniz, her ton pembenin ve güçlü şeftali tonlarının yer aldığı bu ışıltılı seri, sezon boyunca içinizdeki güzellikleri dışınıza yansıtmaya yardımcı olacak. Çiçeklerle tasarlanan bu sınırlı koleksiyon ürünleri, kiraz çiçeği süslemeli ambalajlarıyla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için mükemmel bir seçenek.

M.A.C GLOW PLAY BLUSH/WILD CHERRY ALLIK 449 TL
M.A.C PREP+PRIME LIP/WILD CHERRY 259 TL

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil