Adatepe’de bir Toskanalı

Toskana’nın en ünlü şeflerinden Tommaso Salvatori, yemek kültürü açısından Toskana ve Adatepe arasındaki benzerlikleri yorumlamak üzere Kuzey Ege’ye geliyor.

Salvatori, menülerinin seçiminde bulunduğu yere ait ürünler olmasına  dikkat ediyor. Toskana mutfağının dünyaca ünlü adresi Osteria A ‘Pagliai’nin sahibi ve Şefi Tommaso Salvatori’nin yorumuyla hazırlanan Toskana-Adatepe eşleşmeli menü 8-30 Nisan tarihleri arasında Adatepe Ida Blue’da sunulacak.
Tel: (0286) 752 10 45-46

Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk! Lina İsminin Anlamı Nedir?