Adatepe’de bir Toskanalı

Toskana’nın en ünlü şeflerinden Tommaso Salvatori, yemek kültürü açısından Toskana ve Adatepe arasındaki benzerlikleri yorumlamak üzere Kuzey Ege’ye geliyor.

Salvatori, menülerinin seçiminde bulunduğu yere ait ürünler olmasına  dikkat ediyor. Toskana mutfağının dünyaca ünlü adresi Osteria A ‘Pagliai’nin sahibi ve Şefi Tommaso Salvatori’nin yorumuyla hazırlanan Toskana-Adatepe eşleşmeli menü 8-30 Nisan tarihleri arasında Adatepe Ida Blue’da sunulacak.
Tel: (0286) 752 10 45-46

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı