Ahırkapı, Yalan Dünya’da!

Yalan Dünya’ya bu hafta Roman havası geliyor

Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Yalan Dünya’nın 21 Mart Cuma ekrana gelecek bölümüne, eğlenceli müzikleriyle “Ahırkapı Roman Orkestrası” konuk oluyor.
Bu bölümde; Bünyamin’in elini attığı her müzik aletini çalması, Nurhayat’ın da rol yaparken şivesinin sürekli Roman’a kayması ilginç bir iddianın ortaya atılmasına neden olur. Bünyamin ve Nurhayat aslında Roman’dır. İki kardeş kökenlerini ararken, gerçek Romanlar ise Yalan Kafe’de ortaya çıkacaktır. Yaşanan bütün yanlış anlaşılmalar ve aksiliklerden sonra dizinin kahramanları Yalan Kafe’de toplanır,  Ahırkapı Roman Orkestrası ile coşar ve kurtlarını dökerler. Çekimlerin çok eğlenceli geçtiği bu sahnelerde izleyiciler de, hem dizide yaşananlara gülecek hem de müzik keyfi yaşayacaklar. Yalan Dünya, kahkaha dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil