Ahududu reçeli

Ahududu reçeli nasıl yapılır?

Malzemeler
500 g ahududu
350 g toz şeker
2-3 damla limon suyu

Hazırlanışı 
Ahududuları yıkayıp bir tencereye alın. üzerine toz şekeri ekleyip bir gece bekletin. Ertesi gün kısık ateşte şeker eriyinceye kadar ara ara karıştırarak pişirin. Şeker eridikten sonra limon suyunu ilave edip ocaktan alın. Reçel soğuduktan sonra bir kavanoza alıp serin bir yerde saklayın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil