Ahududu reçeli

Ahududu reçeli nasıl yapılır?

Malzemeler
500 g ahududu
350 g toz şeker
2-3 damla limon suyu

Hazırlanışı 
Ahududuları yıkayıp bir tencereye alın. üzerine toz şekeri ekleyip bir gece bekletin. Ertesi gün kısık ateşte şeker eriyinceye kadar ara ara karıştırarak pişirin. Şeker eridikten sonra limon suyunu ilave edip ocaktan alın. Reçel soğuduktan sonra bir kavanoza alıp serin bir yerde saklayın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi