Ahududulu müsli

Müsli lezzetini sevenler için ahududulu müsli tarifi

Malzemeler:
175 g yoğurt
70 g yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı keten tohumu
150 g ahududu (dondurulmuş ya da taze)
1 büyük muz

Hazırlanışı:
Yulaf ezmesini bir kaba alın, içine keten tohumunu, ahududunun dörtte üçünü ve muzu ekleyin. Karıştırıp ezin. Ağzını kapatıp buzdolabında bir süre dinlendirin. Daha sonra malzemeyi iki bardağa bölüştürerek bir kat yoğurt, bir kat ahududulu karışımdan koyun. Üzerine artan ahududuları da ekleyerek servise hazır hale getirin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil