'Akşam keyfi' Flamingo'da!

İstanbul gece hayatına yeni bir renk ve dinamizm katan Flamingo Restaurant & Bar, baharın gelmesiyle birlikte 18.00 – 20.00 arası Akşam Keyfi Saatleri’ni başlatıyor.

Akdeniz yeme içme kültürünün çağdaş yorumlarını sizlerle paylaşan Flamingo Restaurant & Bar, New York bistrolarının rahat ve keyifli ambiyansını yansıtan dekorasyonu ile sizleri Akşam Keyfi’ne bekliyor. 

Tarzıyla adından sıkça söz ettiren Flamingo Restaurant & Bar, İstanbul’un en geniş içecek yelpazesine sahip barı olarak, sizlere başka barlarda bulamayacağınız spesifik tatlarla     Akşam Keyfi’ne yeni bir anlayış getiriyor.

250 den fazla yerli ve yabancı şarap kavına sahip Flamingo Restaurant & Bar, sayısız peynir çeşitleri ve şarküteri ürünlerindeki çeşitliliğiyle de farkını ortaya koyuyor. 

Yeni neslin en önemli temsilcilerinden Şef Emre Şen’in liderliğinde akşam keyfinize eşlik etmesi için 'çıtır karides' , ‘tütsülenmiş ahtapot carpaccio’ ve ‘orkinos tartar’ gibi birbirinden özgün lezzetlerle Flamingo Restaurant & Bar’da ‘Akşam Keyfini’ doyasıya yaşayacaksınız.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil