Akşam yemeğine ne pişirsem?

Mevsim sebzeleriyle kışın tadını çıkarın!

FIRINDA SEBZELİ TAVUK
Fırını 150 dereceye ısıtın. Karnabahar ve brokoliyi ufak parçalara ayırın. Sarımsakların tepesinde ufak bir parça kesin. Havuçları iki parmak, pırasaları üç parmak kalınlığında kesin. Sebzeleri fırın kabına dizin. Biberiye ve kekiği ayıklayıp ince kıyın. Tavuk butlarını kıyılmış otlarla kaplayıp sebzelerin arasına yerleştirin. Sebzelerin üzerine suyu gezdirin. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp fırına verin. 50 dakika üzeri kapalı pişirdikten sonra karnabahar ve brokolileri başka bir kaba alıp tavukların üzeri kızarana kadar ızgara ayarında pişirin. Kabı fırından çıkartınca brokoli ve karnabaharları tekrar fırın kabına koyup üzerlerine zeytinyağı gezdirip, tuz ve karabiberle tatlandırın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil