Akşehir Yahnisi

Malzemeler
400 gr parça kuzu eti
1 su bardağı nohut
250 gr arpacık soğan
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 tarçın çubuğu
1 yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı
Derin bir tencerede etleri, suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanlarla sarımsakları ilave edip karıştırın. Haşlanmış nohut, salça ve baharatları ekleyip karıştırın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocağı kapatın. Servis tabağına alıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin. Servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil