Akşehir Yahnisi

Malzemeler
400 gr parça kuzu eti
1 su bardağı nohut
250 gr arpacık soğan
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 tarçın çubuğu
1 yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı
Derin bir tencerede etleri, suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanlarla sarımsakları ilave edip karıştırın. Haşlanmış nohut, salça ve baharatları ekleyip karıştırın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocağı kapatın. Servis tabağına alıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin. Servis yapın.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı