Alaçatı'da nerede kalınır, ne yenir?

Her yıl kendini yenileyen dokusuyla ziyaretçilerini her zaman mutlu etmeyi başaran Alaçatı, bu yıl da sizi bekliyor olacak.

SERİN BUTİK OTEL
Alaçatı’nın az sayıda kalmış gerçek taş evlerinden birisi olan ve şehrin tam merkezinde yer alan otel buna rağmen gürültüsüz. Kafesi de olan otelin, kendi çiftliklerinin ürünleri ile hazırlanan kahvaltısı iddialı. Kafeye ait şömineli avlu bahçede nar ve manolya ağaçları gölgesinde zaman geçirebilir, el yapımı kek ve kurabiyelerin tadına bakabilirsiniz. Serin Alaçatı’da iki kişi konaklama bedeli sezonda gecelik 650 lira. Üst kattaki iki kişilik iki oda ile, alt kattaki şömineli ve verandalı bir oda, oda/kahvaltı kiraya veriliyor.
Tel: 0537 589 53 77
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil