Alışkanlıkları bırak seks hayatına renk kat!

Hayatınızın en iyi seksini nasıl yaparsınız?

Arabayla uzun bir yolculuğa çıktığınızda teybi unutun! Aklınıza gelen eski şarkıları söyleyin ve en doğal halinizle eğlenin!
Çekmecenizdeki en hoş ve dantelli iç çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra partnerinizin görebileceği şekilde kurutun ve onların içinde sizi arzulamasına izin verin…
Her zaman “iyi geceler” deyin ve mutlaka hoş bir öpücük verin.

İpleri elinize alın
Partnerinizden yatakta sizi neyin keyiflendireceğini bulmasını isteyin. Kaybolmuş Fransız bir turistsiniz ve nereye, nasıl gidileceğini bilmiyorsunuz. Partnerinizi küçük seksi bir hikaye içine çekin ve sizi keşfetmesi için yardım edin.
Utangaçlığın modası geçti haberiniz olsun! Gözlerinizi onun gözlerinden hiç ayırmadan ne istediğinizi söyleyin, kararlı ve istekli bir kadın olduğunuzu gösterin.

Partnerinizi bazı haklardan mahrum bırakın, sizinle her zaman her istediğini yapamayacağını bilsin. Böylece seks yapmayı her zaman olması gereken bir “rutin” olarak algılamaktan vazgeçer.

Siz önce ne istediğinizi anlatın, kulağına çekici bir tonla fısıldayın ve sonra gösterin! Elini vücudunuzda gezdirin ve doğru zamanı hissettirin.

Gece 3’teki yatak buluşmanız için, öğleden sonra birbirinize seksi şeyler yazmaya ve çekici sözler söylemeye başlayın. Böylece seks yapmadan birbirinizi baştan çıkarmış olursunuz.

Yeni kural: Asla aklınızdan geçen “yaramaz” bir cümleyi ya da isteği kendinize saklamayın, partneriniz kulağına mutlaka fısıldayın! Utangaç kız olmak artık çok demode!

Çikolata soslu bir tabak tatlı ve iki kaşık… Yatakta enerjinizi artıracak ve afrodizyak etkisi yaratacak süper bir fikir!
Partnerinizi, çıktığı iş seyahatinden karşılamaya gidin ve ne kadar özlediğinizi ona sarılarak gösterin.
Sinemaya harika bir film mi geldi? O zaman biletinizi salonun en son sırasından alın… Çünkü arka koltukta birbirinize söyleyeceğiniz çok şey olabilir…

Pazar geceleri yatağa çıplak girin ve sarılarak birbirinizi hissedin. Çarşamba günleri yatak örtünüzü, ipek olan başka bir tanesiyle değiştirin.

Yatakta asla acele etmeyin! Eğer o, sizin fantezilerinize uyum sağlayamıyorsa ve hızlıca seks yapmak istiyorsa, bir önceki öneriye dönün ve ona yeniden neyi nasıl istediğinizi anlatın, gösterin.

Aklınızda Bulunsun
Partneriniz, yatakta kendinize güven duyduğunuzda sizi daha fazla arzulayacak.
Yatak kontrolünü zaman zaman elinize alın, patron olduğunuzu gösterin.
Sekse asla “yapılması gereken bir iş” gibi bakmayın, bazen ara verin ve rutine dönüşmesini engelleyin.
Yatakta ne istediğinizi açıkça dile getirin böylece ortak noktalarınız da hazzınız da artmış olur.
En sevdiğiniz aşk filmlerinden sahneleri bulup kaydetmek, yatak ilişkinizi keyifl endirebilir. Böylece sizin de büyülü ve özel bir an yaşadığınızı vurgulamış olursunuz.
Ara sıra tatile çıkıp farklı otel ya da kiralayabileceğiniz evlerde değişik seks deneyimleri yaşamalısınız.

Yatakta cevaplanacak en can alıcı sorular

Vücudunuzun en çekici yeri neresi?
 İlk karşılaşmanız nerede oldu?
Yatakta denemek isteyip de, sormaktan korktuğunuz şey ne?
İlk defa sizinle birlikte olmayı ne zaman düşledi?
Partnerinizle ilk sevişmeniz hoşuna gitmiş mi?
İlişkinizi en çok kim arzuladı?
Partneriniz aynı anda orgazm olmanın yollarını biliyor mu?İlişkiniz boyunca sürecek mükemmel bir seks hayatını kim istemez ki? Partnerinizle uyumlu olmak, her denemede zevk almak, yeniden keşfedilecek pozisyonlar yaratmak ve gerçekten ne istediğinizi bilmek yatak hayatının önemli ipuçları… Bilindik yöntemleri denediniz, herkesten bir öneri aldınız ama yine de istediğiniz gibi olmadı. Vazgeçmeyin; bildiklerinizi bir kenara bırakın ve ince detaylarla seks hayatınızı renklendirmeye hazır olun…

İlişkinizi renklendirecek 12 ritüel
Sabah, işe gitmeden önce birlikte duş alın, saçlarınızı yıkamasına ve size dokunmasına izin verin.
İş dışında bir günü kendinize “tatil” olarak seçin ve evde baş başa olmanın tadını çıkarın! Küçük bir sır: Ve kimseye nerede olduğunuzu ve ne zaman döneceğinizi söylemeyin.

Seks oyuncakları alın
Partnerinizin heyecanını artırmak için seks shop’lardan alınmış bir-iki oyuncak işe yarayabilir… Onu küçük bir çocuk gibi kandırarak yatağa çekmek sandığınızdan da kolay!

Dekolte için hayatınızda yer açın, çekici kıyafetler giyin. Yatak odanızda heyecanınızı artıracak müziği ve loş bir atmosfer yaratacak mumları eksik etmeyin. Yatakta kontrolü zaman zaman siz ele alın ve farklı pozisyonlar deneyin. Peşinizden sürükleyecek aromatik kokular sürünün ve vücudunuzun her yerini keşfetmesine izin verin.

Seks hayatınıza çılgınlık katın!

Uzun süreli ilişkileri canlandırmak ve seks hayatını renklendirmek için çılgınlık yapmayacak olan var mıdır? Küçük oyunlarla partnerinizi baştan çıkartmak ve heyecanlandırmak çok kolay…

Gardırobunuzu yenileyin

Erkekleri keyiflendirmenin en kolay yollarından biri, iç çamaşır gardırobunu yenilemektir. Birkaç çamaşırcı gezerek kendinize en seksi ve dantelli modellerden birkaç tane alın. Jartiyer ve uzun tül çorapları sakın unutmayın! Büstiyerler ve transparan takımlar da işe yarayabilir…

Küçük sürprizler hazırlayın

Evde birlikte bir film koydunuz ve patlamış mısır eşliğinde olağan bir halde seyrediyorsunuz… Bir sonraki sahnede başrolde olmak elinizde! Kolej yıllarını andıran pöti kareli kısa bir etek ve mini bir gömlekle, ona aklından hiç çıkmayacak bir akşam yaşatabilirsiniz.

Yaramazlık yapın
Partnerinize olan tutkunuzu ve arzunuzu göstermenin yolu, onu gizlice elde etmektir… Arkadaşlarla yaptığınız küçük bir partide, onu kolundan tutun ve arka odalardan birine götürün. İnanın ortadan kaybolduğunuzu kimse fark etmez bile…

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil