Alternatif rotalarla başka bir kış

Hayal ettiğimiz rotalarla buluştuğumuz, içimizden nasıl geçiyorsa öyle yaşadığımız ve güneşin keyfini sürdüğümüz bir sezonun ardından, kış mevsimi için yeni rotaları planlamanın tam zamanı. Almanya’nın pitoresk kasabaları, Tiflis, Doğu Karadeniz ve Kars-Ardahan yolculuğumuzda bize katılın!

Neşem Çelikkaya Bozdağ
@nesemcelikkaya

Gönlümüzce yaptığımız seyahatlere mola verdiğimiz uzun bir aranın ardından geçtiğimiz yaz hepimize çok iyi geldi! Hayal ettiğimiz rotalarla buluştuğumuz, içimizden nasıl geçiyorsa öyle yaşadığımız ve gezdiğimiz, yazın keyfini sürdüğümüz dolu dolu bir sezonu arkada bıraktık. Sonbaharın göz kamaştıran renkli manzaraları sonrasında ‘merhaba’ dediğimiz kış mevsimi için şimdi yeni rotalar planlama zamanı!

Elele’nin bu sayısında, favorim olan dört kış rotasında masal gibi bir gezintiye çıkıyoruz! Bavyera’nın Romantik Yol kasabalarında dolaşıp Tiflis’in beklenmedik dünyasını keşfedeceğimiz, Doğu Karadeniz’in karlı manzaralarından Kars’ın Baltık mimarisine uzanacağımız rotalar eşliğinde yazı aratmayacak güzellikte bir kış bizi bekliyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil