Altın Kelebek'te ödül alamayan Reynmen, eski ödülünü çöpe attı

Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ödül alamayan şarkıcı Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek ödülünü çöpe attığı bir video paylaştı.

49. Pantene Altın Kelebek ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Gecede En iyi Erkek Şarkıcı ödülü Edis olurken, En İyi Rapçi Ödülünü ise Blok3 aldı.

Ödülü çöpe attı

2020 yılında En İyi Şarkı Ödülünü alan ve bu sene ödüle layık görülmeyen Reynmen, eski ödülünü çöpe atarak protesto etti.

Şarkıcı, Instagram hesabından ödülünü çöpe attığı ana kahkaha emojisi ekledi.

Bu video, Reynmen'in takipçileri ve genel sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma başlattı. 

Sosyal medyada bu yıl ödül alamadığı için bu davranışı gerçekleştirdiği yazılırken Reynmen'den bir açıklama gelmedi. 

Oğlak burcu erkeğini etkilemenin 15 yolu Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Bu ipuçlarına dikkat: Bir erkeğin hoşlandığını gösteren 20 işaret Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler